Fredsplakatkonkurrence

Fredsplakatkonkurrence for skoleelever

Fredsplakat vinder 2014Hvert år afholder Lions en fredsplakat konkurrence for skoleelever verden over.

Temaet for konkurrencen 2016-17 er

Fejring af fred

A Celebratinon of Peace

Ved at deltage i denne konkurrence er dit barn, sammen med et hundredtusindtal af børn i hele verden, sammen om at dele sine visioner om fred med andre.

Konkurrencen er åben for børn der er fyldt 11, 12 eller 13 år senest den 15. november 2015.
Deltagerne opfordres til at lave en plakat, som visuelt formidler konkurrencens tema ”Fejring af fred".

Denne konkurrence giver forældre, lærere og gruppeledere anledning til at diskutere betydningen af fred med børnene.

Den danske vinderplakat 2015-16 tegnet af Caroline Savskov Matzen, 5.B fra Bredagerskolen i Jelling.

Præmier

De danske vindere
Kr. 500 til den lokale vinder i Lions distriktet (Lions i Danmark er delt op i 4 distrikter- fra juli 2016 i 3 distrikter)
Kr. 1.000 til klassen for den danske vinder.

De Internationale vindere
Vinderen af den internationale konkurrence modtager 5.000 US$ kontant,
som overrækkes på Lions-dagen i FN´s kontor i New York eller Wien.
Til de 23 2.pladsvindere er der 500 US$.

Hvordan kommer man med?

Find en Lions klub i dit nærområde og foreslå dem at få dit barns klasse med.
Du kan også kontakte dit barns billedkunstlærer eller klasselærer og fortælle dem om denne mulighed.

Du kan finde Lions klubber i dit lokalområde ved at >> indtaste postnr her.