Handicaplejr Osted

Handicaplejr i Osted på Sjælland

for fysisk handicappede.

Aktivitet på Handicaplejren

Lions har hvert år en handicaplejr på Osted Fri- og efterskole for fysisk handicappede imellem 18 og 30 år.

På lejren er der plads til omkring 30 deltagere. Det vil i praksis sige at der er omkring 15 handicappede samt 15 hjælpere. Den enkelte sørger selv for at skaffe sin hjælper. Hertil kommer vore ledere og naturligvis personalet i køkkenet.
Der kan komme deltagere fra alle egne af landet.

Lejren starter søndag eftermiddag og slutter 7 dage efter, om søndagen til middag.

Handicaplejr Osted

I løbet af ugen er der forskellige aktiviteter, heraf er der normalt en Roskildetur med besøg på f.eks. Musicon, havnen eller et museum, der er normalt også en tur til en musikfestival. Der er dage hvor man hygger sig i lejren med musik, spil eller lignende.

På Osted Fri- og Efterskole er der til daglig en afdeling for handicappede, så skolen er derfor særdeles velegnet til lejren med de faciliteter der er nødvendige. Er der særlige hensyn der skal tages til den enkelte, på grund af vedkommendes handicap, sørger vi naturligvis herfor.

Vi har hele skolen til vores rådighed, så der er rig mulighed for at udfolde sig, der er hyggelige opholdsstuer, en gymnastiksal med diverse Redskaber, og der er grønne omgivelser til udvendige aktiviteter.
Man skal bemærke at skolen er røgfri, hvilket betyder at der ikke må ryges på skolens område.

Programmet i 2016 indeholdt
Besøg på Ragnarock –  Svæveflyvning – Besøg på Grøn Koncert, dage med hygge, spil m.m. i lejren og en afslutning med fest søndag aften.

Vejr og humør var helt i top, og mange nye venskaber var knyttet da alle rejste hjem efter en dejlig uge i lejren.