Handicaplejr Osted

Lejr for fysisk handicappede i Osted

Lions holder hvert år en handicaplejr på Osted Fri- og efterskole for fysisk
handicappede mellem 18 og 30 år.
Handicaplejren i 2017

.

2017 holdet

På lejren er der plads til omkring 30 deltagere, omkring 15 handicappede og 15 hjælpere. Den enkelte sørger selv for at skaffe sin hjælper. Hertil kommer vore ledere og naturligvis personalet i køkkenet. Der kan komme deltagere fra alle egne af landet.

Lejren starter søndag eftermiddag og slutter 7 dage efter, om søndagen til middag.

I løbet af ugen er der forskellige aktiviteter, heraf er der normalt en Roskildetur med besøg på  f.eks. Musicon, havnen eller et museum. Der er  normalt også en tur til en musikfestival. Der er dage, hvor man hygger sig i lejren med musik, spil eller lignende.

På Osted Fri- og Efterskole er der til daglig en afdeling for handicappede, så skolen er særdeles velegnet til lejren med de rette faciliteter. Skal der tages hensyn til den enkelte på grund af vedkom- mendes handicap, sørger vi naturligvis herfor.

Vi har hele skolen til vores rådighed, så der er rig mulighed for at udfolde sig. Der er hyggelige opholdsstuer, en gymnastiksal med diverse redskaber, og der er grønne omgivelser til udvendige aktiviteter. Skolen er røgfri: Der må ikke ryges på skolens område.

Programmet i 2017 indeholdt
Tur til Roskilde med besøg i Domkirken. Tur til Ringsted Musik Festival samt dage med hygge, spil m.m. i lejren og en afslutningsfest lørdag aften.

Lejren i 2018 bliver afholdt i uge 30 (22. juli til 29. juli)