Onsdag den 13. marts k.19.00 afholder Lions Lejre forårets store bankospil på Hotel Osted (Osted kro), Hovedvejen 151B. Oplysning om start af billetsalg kommer senere.

Vil du på kursus i Sidste Hjælp"? Mange ønsker at tilbringe deres sidste tid i hjemmet. At dø hjemme. Er du som pårørende klædt på til opgaven at passe og støtte din kærestes sidste periode i livet?

For 3. år i træk er der fest på Gentofte Rådhus med spisning, musik og dans.
Musikken leveres i år af Chimbo's Revival, og vil være Old School Rock 'n' Roll From The 50' & 60'
Den 9. nov. kl. 18 - 24
Søndag 10. marts kommer Johnny Hansen fra Kandis til RemisenBrande for at underholde byens pensionister.
Johnny Hansen fra Kandis kommer til RemisenBrande , når vi søndag 10 marts afholder vort ældrearrangement.
Søndag den 20. januar kl.15.00 er der koncert med Roskilde Salonorkester og Jonathan Koppel som solist. Billetter købes i Dagli´Brugsen i Osted, Gevninge og Lejre eller ved indbetaling på MobilePay 12082.
Billetpris 120 kr. incl. kransekage og champagne.
Datoen for Lions Street art Festival i 2019 er fastsat til 28. - 30 juni. Her bliver der igen spændende oplevelser i hele byen.
Vil du se billederne fra 2018, kan du klikke her:
Lions Club Fuglebjerg afholder messe i Fuglebjerghallen lørdag den 2. marts kl. 13-17 og søndag den 3. marts kl. 10-18.
I Lions ønsker vi at bakke op om det internationale Lions mæslingeprojekt, og derfor appellerer vi til alle Aars-borgere om støtte. For blot 25 kroner kan tre børn vaccineres. Mød os i Aars ved Kvickly og Rema 1., 2. og 3. februar 2019.
Dato for Mønsted Kro Marked 2019 er fastlagt.
Julehjælp til enlig mor med handicappet barn.
Julekoncert med Linda Andrews og stort gospelkor søndag den 2. december kl. 16:00 i Dronninglund Slotskirke
Lørdag den 26.11 starter salget af lodsedler i Lions julelotteri i Tønder kommune i udvalgte butikker og gadesalg. Salgsstederne er Super Spar og Fribikeshop i Agerskov, Superbrugsen i Toftlund, Daglig´Brugsen i Arrild. Salget slutter 31.12
Julestue den 30. Nov og 1. Dec 2018
Årets samlede trækningsliste.
Hovedgevinster på 25000 kr er udtrukket på nr 4508
januar vindernumre er nu trukket. Se de heldige vindere her
HUSK AT RESERVERE
For 3. år i træk er der fest på Gentofte Rådhus med spisning, musik og dans.
Arrangør Lions Hellerup

Følg med på  www.helleruplions.dk Yderligere oplysninger:
40 93 23 98 John Zangenberg
40 71 45 01 Bent Jespersen