Vindere af anderace 2018
5.      155
6.      727
Præmiere kan afhentes på Aquapri,Havnevej 18
Ring evt, til Nels på 21240504.
På gensyn næste år.
Lions Furesø er stolte over, at vores støtte til en pige i U16 fodboldholdet fra Farum Boldklub var med til at sikre en første præmie i en turnering i Holland.
Street art arrangementet 31 juni og 1. juli er nu overstået. Mange nye kunstværker er klar til at blive beundret på Torvet i Brande. Du er velkommen til at kigge forbi. På Torvet findes info-materiale til fri afbenyttelse.
Som noget nyt afholder LIONS Ringsted i år også kræmmermarked i august. På grund af Ringsted Festival foregår det den 2. lørdag i august - altså den 11. august kl. 8-15 på den gamle dyrskueplads ved Anlægsvej i Ringsted.
Løverne har lagt hovedet på poten, og holder ferie til udgangen af august.
Søndag den 26. august afholdes stort Antik- og Kræmmermarked på Torvet og I Brogade - som optakt til Køge Festudge.
børneloppemarked i Torvebyen og C.F.Petersens Gård.
Tilmelding på www.koegelions-aktiviteter.dk
Klubben har besluttet at donere et beløb, så to piger fra Farum kan komme på sommercamp.
Over 1 mio. børn vaccineret mod mæslinger

De danske Lionsklubber, herunder Lions Absalon Roskilde - har siden 2012 kørt mæslingeprojektet "One shot - one Life" for at vaccinere børn mod mæslinger i 3. verdens lande. Projektet sker i et tæt samarbejde med Lions Club International Foundation (LCIF), der onsdag d. 13. juni fejrer 50 års jubilæum.
"Under kampagnen har Lions Danmark været med til at vaccinere 456 børn i gennemsnit om dagen - vel at mærke alle årets dage," udtaler Michael B. Hansen, formand i Lions Absalon Roskilde. "- Og det antal skal ses i sammenhæng med, at hver dag dør omkring 335 børn af mæslinger, og 30 pct. af de mæslingeramte børn får følgesygdomme som blindhed, høretab eller hjerneskade."
Lørdag den 25. august, fra kl. 11.00 til kl. 14 (...15).
Det bliver en fantastisk dag: 6 silderetter, nybagt rugbrød, øl og snaps fra Braunstein - og det hele foregår på Køge Havn... udfor Bryggeri BRAUNSTEIN i et kæmpetelt.
Levende rullende Jazz-musik for det hele til at glide lettere ned!

Tre medlemmer af Lions Hedensted har været med siden klubbens etablering i 1978.
Se her om du har vundet i årets andevæddeløb 2018.
UNICEF skriver: "Fredagsslik-kampagnen gav 1.3 mio. kr. Det svarer til, at vi kan hjælpe over 163.501 børn med livreddende hjælp.
Lions Club Glostrup arrangerer støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber i Glostrup Bio til fordel for klubbens humanitære arbejde
Gennem Lions International ungdomsprogram, Youth Camp Exchange, har Lions Vordingborg udvalgt den heldige som i år skal repræsentere Danmark og Lions Vordingborg i det store udland. Valget faldt på Tarik Deljkovic, han er 18 år gammel, er bosiddende i Vordingborg og bliver student her med udgangen af juni på Vordingborg Gymnasium.
Juli vindernumre er nu trukket. Se de heldige vindere her
Lørdag d. 23. juni fra kl. 17.30
LionsPris på 500.000 kr. blev i juni givet til projekt om tidlig diagnosticering af grøn stær. Associeret professor, MD, PhD Miriam Kolko, Københavns Universitetshospital, Rigshospitalet modtog i lørdags på Lions Danmarks årsmøde i Horsens LionsPris til at finde en metode til at diagnosticere grøn stær tidligt, så behandling kan komme i gang så hurtigt som muligt.
Vil du: - Hjælpe andre som har det svært, - Gøre en markant forskel - Være en del af verdens største netværk - En del af godt kammeratskab - En organisation med INGEN administation, ja så kontakt os NU
På plænen ved Kildevang tirsdag den 5. juni kl. 10.00 til 15.00
Husk Solbjerg Sø Løbet og Solbjerg Marchen. Link til tilmelding på næste side.
Lions var naturligvis en del af bybilledet på denne dejlige aften d. 1. juni i Vordingborg by. Vi havde vores tombola med og mange gik fra os med gevinst. Måske et medlemskab af Lion:
En selvejende institution, hvis overskud ubeskåret går til Lions Club Assens' humanitære og sociale arbejde. Reservér lokalet på tlf. 2442 7157.