Vilhelmsdal Sports & Ridecenter
Søndag 10:00 – 15:00
Entre 20,- Lodtrækning på entrebilletten hver time
Børn u/ 12 år gratis adgang. Aktiviteter for børn
Den 7. oktober 2018 kl. 11.00 afvikles vores årlige kvindemotionsdag i Hjørring.
Lions var med ved den første Stafet For Livet i Dronninglund.
Lions Bjerringbro siger tak for i år og vi ses
til Lions marked d. 7-9 juni 2019
Sæt kryds i kalenderen ud for søndag 14. oktober. Det er dagen for Lionsclubbernes årlige kræmmermarked i Slagelse Hallen
Den 1. november 2018
Lions Skødstrup fejrer i år 50 års jubilæum og i den anledning afholder vi fredag 28. september reception i Skødstrup Sognegård.
Receptionen starter kl. 15.00 med jubilæumsgudstjeneste ved sognepræst Erik Søndergård i Skødstrup Kirke.
Efterfølgende vil der 16.00-18.00 være reception og uddeling af jubilæumsdonationer i Skødstrup Sognegård. Klubben byder på lidt til ganen.
Vi håber, at se gamle medlemmer, venner af klubben og alle som måtte have interesse i at høre mere om Lions Skødstrups virke i vores lokalsamfund.
Alle er velkommne.

Alle er velkommne.
Lions Lemvig er naturligvis med på havnen til den årlige Krabbefestival.
Lions Katastrofehjælp yder hjælp ved katastrofer rundt omkring i verden.
Lions afholder onsdag den 24. oktober kl. 18-23 den årlige fest for pensionister i de gamle Aarup og Vissenbjerg Kommuner.
Sæt kryds i kalenderen!

Nærmere følger om billetsalg mv.

Vilhelmsdal Sports & Ridecenter
Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg

www.vilhelmsdal-sports-ridecenter.dk

29 - 30. september 2018
Lørdag 10:00 – 16:00 - Søndag 10:00 – 15:00

Entre 20,- Lodtrækning på entrebilletten hver time
Børn u/ 12 år gratis adgang. Aktiviteter for børn

September vindernumre er nu trukket. Se de heldige vindere her
På plænen ved Kildevang tirsdag den 5. juni kl. 10.00 til 15.00
Lions var naturligvis en del af bybilledet på denne dejlige aften d. 1. juni i Vordingborg by. Vi havde vores tombola med og mange gik fra os med gevinst. Måske et medlemskab af Lion:
Vil du: - Hjælpe andre som har det svært, - Gøre en markant forskel - Være en del af verdens største netværk - En del af godt kammeratskab - En organisation med INGEN administation, ja så kontakt os NU
LionsPris på 500.000 kr. blev i juni givet til projekt om tidlig diagnosticering af grøn stær. Associeret professor, MD, PhD Miriam Kolko, Københavns Universitetshospital, Rigshospitalet modtog i lørdags på Lions Danmarks årsmøde i Horsens LionsPris til at finde en metode til at diagnosticere grøn stær tidligt, så behandling kan komme i gang så hurtigt som muligt.
UNICEF skriver: "Fredagsslik-kampagnen gav 1.3 mio. kr. Det svarer til, at vi kan hjælpe over 163.501 børn med livreddende hjælp.
Se her om du har vundet i årets andevæddeløb 2018.
Lions Club Glostrup arrangerer støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber i Glostrup Bio til fordel for klubbens humanitære arbejde
Gennem Lions International ungdomsprogram, Youth Camp Exchange, har Lions Vordingborg udvalgt den heldige som i år skal repræsentere Danmark og Lions Vordingborg i det store udland. Valget faldt på Tarik Deljkovic, han er 18 år gammel, er bosiddende i Vordingborg og bliver student her med udgangen af juni på Vordingborg Gymnasium.
Lørdag d. 23. juni fra kl. 17.30
sdf
sdfsdf
Lions Hellerup gentager sidste års succes
Festen på Gentofte Rådhus.
Lørdag d. 6/10-18 kl. 18 - 23.30

Billetpris kr. 345,- per billet, der dækker
• Velkomstdrik
• 3 retters menu
• Dans til musik af The Mean Beats
& The Beatophonics
Drikkevarer købes i baren til rimelige priser.
Billetter kan fra 20. august 2018 købes hos:
Frisør Zangenberg
Ordrupvej 123,
2920 Charlottenlund
og
Kop & Kande
Strandvejen 157
2900Hellerup.

Lions Hellerup
MobilPay 16495
Ønsker flere at sidde sammen -så køb billetterne på én gang.
Det er nummererede borde og pladser. Der er maksimum 325 billetter

Festens overskud går til Lukashuset -Børne- og Unge Hospice.

Lions Hellerup er med i Lions Clubs International, der er verdens største private humanitære hjælpeorganisation.