Lions Hellerup afholder igen sit årlige Loppemarked på Ibstrup Torv lørdag d. 16. juni kl. 10 til 14.
Lions står igen i år med en tombola på Dalager Marked 25.5-27.5.2018.

Vi har mange fine gevinster, og takker alle vores sponsorer uden hvis støtte det ikke ville være muligt for os at stille op. 

HÅBER VI SES !
Lions Hellerup afholder igen sit årlige Loppemarked på Ibstrup Torv lørdag d. 16. juni kl. 10 til 14.
Lions Hellerup gennemfører igen i år en Donation Day i samarbejde med Rotunden - Hellerup Foodmarket, MENY, hvor Lions på lørdag den 26. maj vil hjælpe kunderne med at pakke deres varer. Samtidig vil klubben have en lille tombola med flotte gevinster. Meny donorer 10 kr. pr. kunde.
Igen i år arrangerer Lions Club Lystrup, En dag i Tivoli Friheden med indgang, turbånd og madpakke.
Denne dag er for de børn som er i behandling, enten ambulant eller indlagte, som kan få fri fra deres seng denne dag, sammen med søskende og forældre
De fleste børn som har sygdomme som er kroniske, har søskende. Disse søskende bliver mange gange kaldt, ”skyggebørn”, da de ofte må affinde sig med at måtte aflyse oplevelser og lignende, på grund af at deres syge søsken bliver syg. Derfor inviterer Lions Club Lystrup også søskende med denne dag. Hvis det er så uheldigt, at det syge barn er sygt denne dag, bliver søskende inviteret alligevel, hvis de har lyst, og mulighed for at komme.
Dagen slutter kl. 17.00, men så er de fleste også trætte, efter en lang dag i alle Tivoli Frihedens ”legeredskaber”.

Det er muligt for Lions Club Lystrup at lave en sådan dag, da de aktiviteter klubben har, bliver besøgt så godt af publikum i Aarhus.
Lions Hellerup gennemfører igen i år en Donation Day i samarbejde med Rotunden - Hellerup Foodmarket, MENY, hvor Lions på lørdag den 26. maj vil hjælpe kunderne med at pakke deres varer. Samtidig vil klubben have en lille tombola med flotte gevinster. Meny donorer 10 kr. pr. kunde.
Lørdag den 25. august, fra kl. 11.00 til kl. 14 (...15).
Det bliver en fantastisk dag: 6 silderetter, nybagt rugbrød, øl og snaps fra Braunstein - og det hele foregår på Køge Havn... udfor Bryggeri BRAUNSTEIN i et kæmpetelt.
Levende rullende Jazz-musik for det hele til at glide lettere ned!
Lions Dragør uddelte d. 1. maj den nyindstiftede Lions Pris Dragør til Lena Just Lund fra Dragør Turistkontor. Prisen er på 10.000,- kr.
Den første lørdag i måneden har Lions Kjellerup opstillet tombolavogn på torvet i Kjellerup.
Fantastisk resultat da Lions Dragør, lørdag d. 28. april, igen samlede mad ind til Værestedet ”Hugs and Food” i Nansensgade i København.

Lions Kjellerups tulipan aktivitet var vellykket. Stor tak til alle der støttede projektet.

Kæmpe Skt. Hansbål kl. 21.30. Midsommervise med Good Old times rockorkester...
Borgmester Marie Stærke holder båltalen!
Lions sælger drikkevarer. Der er grillpølser og pandekagesalg. Stor feststemning - og godt vejr!!
ALLE er velkomne - og der er gratis adgang....

Se fotos fra den solrige majaften
Maj vindernumre er nu trukket. Se de heldige vindere her
Foredrag i Snurretoppen 7.5.18 kl. 19.00 140 pladser - først til mølle døren åbnes kl. 18.00
Den 12. april besøgte vi Kramnitze pumpestation
Husk Solbjerg Sø Løbet og Solbjerg Marchen. Link til tilmelding på næste side.
Tre medlemmer af Lions Hedensted har været med siden klubbens etablering i 1978.
Tulipaner mod misbrug 2018
Søndag den 7 oktober 2018 afholder Lions Club Kastrup-Tårnby sit næste kæmpe Bingospil i Skottegårdsskolen aula. Afsæt allerede datoen i din kalender
Mange tak til alle besøgende og udstillere.
Lions Club Glostrup afholder loppemarkeder på Glostrup Torv hver lørdag i maj, juni, juli og august måned. Markederne afholdes i samarbejde med Glostrup Kommune, Glostrup Shoppingcenter og Folkebladet. Underholdning på scenen 2 lørdage hver måned.
Kom og få en god dag med loppemarked samt lidt til ganen - deltag i vores tombola, alt sammen går til vores humanitære arbejde. Vi ses søndag 26 maj 2018 mellem 10 og 16.
En selvejende institution, hvis overskud ubeskåret går til Lions Club Assens' humanitære og sociale arbejde. Reservér lokalet på tlf. 2442 7157.