Klubben kunne d. 3. marts 2019 fejre 30 års jubilæum
Vejret var med os, da "Gå for Børn" blev afholdt lørdag den 22/6 ved Furesø Marina. Værløse Garden spillede og viste vej på den første 2,5 km. lange rute.
Lions Prisen på 500.000 kr. gives i år til lektor Ralf Agger, Laboratorie for Immunologi og Canserbiologi, Aalborg Universitets center, der bl.a. forsker i dendritiske celler og tumor immunologi. Ph.D cand scient, Ralf Agger har udviklet en meget kraftig immunstimulerende vaccine mod kræft. Man er klar til at lave forsøg på mus og senere på humane celler. Lions Hvetbo har indstillet projektet til Lions Prisen.
Gå for Børn samler penge ind til støtte for Børns Vilkår. Børns Vilkår arbejder for at sikre, at ingen børn i Danmark bliver svigtet. Det arbejde vil vi gerne støtte.
Algade 53,4500 Nykøbing Sj. overfor den tidligere MENY for enden af gågaden.
500.000 kr. givet til forskning mod kræft
Modeshow afholdes i Papegøjehaven torsdag d. 3. oktober.
Juli vindernumre er nu trukket.
Se de heldige vindere her

Bent Jespersen, Lions Hellerup blev på Lions Internationale Convention 2019 valgt ind i Lions organisationens internationale ledelse

3 smukke bænke til Fjordparkstien doneret af Aalborg Klubberne
Der er nu åben for tilmelding til løbet, som køre søndag den 28 april.
En Forårsdag i Gudenådalen 2019
Julehjælp til enlig mor med handicappet barn.
Lions Langå har doneret lærebøger til den frivillige gruppe Budalf
Lions Langå har støttet multihytten i Værum
Se her om du har vundet i årets andevæddeløb 2019.
Sankt Hans 2019 Program