En selvejende institution, hvis overskud ubeskåret går til Lions Club Assens' humanitære og sociale arbejde. Reservér lokalet på tlf. 2442 7157.
Jul i Skrald Skovridergård lørdag d. 9. og søndag d. 10. december 2017. Begge dage fra kl. 10.00 til kl 16 .00
Den 27. maj 2017 er vi klar igen !
Foredrag med skuespiller Peter Mygind og Julius Mygind D. 20. april 2017 kl. 19:30 I Nibe Idræt og Kulturcenter. Denne aften skal vi opleve far og søn fortælle deres personlige historie, hvor de hudløst ærligt fortæller om Julius’ misbrug, som han i årevis skjulte for forældre og omverden. Hvordan de håndterede misbruget – og fandt vejen ud af det. Billetprisen er 50 kr. www.guldgaasen.nemtilmeld.dk
Husk vi har generalforsamling mandag den 10. april
Tryk på læs mere og få gevinst listen over uafhentede gevinster.
Forårsmesse. Uafhentede gevinster.
Husk vores store udvalg af flotte telegrammer til forårets konfirmationer og andre store mindedage
Lions Club Glostrup afholder loppemarkeder på Glostrup Torv hver lørdag i maj, juni, juli og august måned. Markederne afholdes i samarbejde med Glostrup Kommune, Glostrup Shoppingcenter og Folkebladet. Underholdning på scenen hver lørdag kl. 11:00.
På Haarby Efterskole
Vidste du, at Danmarks ældste Lion er ældre end selve organisationen Lions International?
Peter Bo Jørgensen fortæller lidt om vort fælles projekt
LIONS SØLLERØDS ÆLDREPRIS uddeles på klubbens 60 årsdag 27. april. Lad os få dit forslag til modtager senest 31. marts.
DONATIONSDAG 6. MAJ hos Meny i Bistrup med mange særtilbud. Lions hjælper dagen igennem med kundebetjening, arrangerer vinsmagning og tombola: Hele overskuddet går til fornyelse af Birkerødspejdernes lejrmateriel.
Tilmeldingen er startet til årets store bagklapmarked lørdag 6. maj 2017 kl. 9-14 ved Vissenbjerg Idræts- & Kulturcenter.
Anderace