Lions Fjends sælger igen i år julelotteri.

I weekenden 24. og 25. november inviterer Lions Ingeborg Skeel indenfor i julestuen  på Dronninglund Hovedgård.

Så er vores kalender 2019 offentliggjort
2. december 2018 afholdes vores populære Julemarked på Holmegårdsskolen
Barn af Himmerland
Klubbens ungdomsudvalg har nu udpeget de 2 unge mennesker, som klubben vil sende på Ungdomsudveksling i 2019
Artikel 19.11.2018 i JyskeVestkysten:
Lions pudser manken på fire Vesterhavs-boliger for handicappede. 22 Lions-klubber i Vestjylland og Sønderjylland bruger 850.000 kroner på at renovere fire ferieboliger i Henne Strand. Lions var tæt på at sælge dem.
Fredag d. 16. nov. var der spænding på Store Magleby Skole. Eleverne i 4A og 4B havde deltaget i Lions Fredsplakatkonkurrence, og nu skulle der findes hele to vindere.
Årets tema for konkurrencen var ”Venlighed gør en forskel” og med stor kreativitet og farvesans havde eleverne kastet sig ud i opgaven med bedst at illustrere venlighed.
Lions Fjends sælger igen i år julelotteri.
Find lodsedlerne i butikkerne i lokalområdet, eller køb dem af vores sælger som kommer rundt.
Dato for Mønsted Kro Marked 2019 er fastlagt.
Så er det igen tid til Sydsjællands største og mest fantastiske Bankoshow. SÆT X allerede nu d. 6. MARTS 2019
sdf
sdfsdf
Lions skriver historie i år. For første gang i Lions 100 årige historie har Lions udpeget en kvindelig International Præsident, Gudrun B. Yngvadottir. Hun har valgt temaet: WE SERVE - The World and our local Communities with Pride, Compassion and Kindness.
LIONS støtter børn og familier i Indonesien med 250.000 kroner. Ofrene for det kraftige jordskælv og den tsunami, som fredag ramte den indonesiske ø Sulawesi, kan nu se frem til livreddende støtte fra LIONS Klubbernes Katastrofehjælp.
november vindernumre er nu trukket. Se de heldige vindere her
Som noget nyt afholder Lions Ishøj et halmarked primo marts 2019
Julekoncert med Linda Andrews og stort gospelkor søndag den 2. december kl. 16:00 i Dronninglund Slotskirke
Lørdag den 26.11 starter salget af lodsedler i Lions julelotteri i Tønder kommune i udvalgte butikker og gadesalg. Salgsstederne er Super Spar og Fribikeshop i Agerskov, Superbrugsen i Toftlund, Daglig´Brugsen i Arrild. Salget slutter 31.12
Traditionen tro i VU Hallen, masser af leg til børnene, underholdning, mad og drikke kan købes. En dag med masser af hygge og aktivitet, Vi ses
Lørdag d. 1.dec. kl. 10-14 samler Lions Vissenbjeg ind til "julekurve" ved Fakta i Vissenbjerg og Aarup.
Som sidste år går de indsamlede madvarer mv. til nogle af de hårdest trængte familier, der er tilknyttet projekt Job og Familie, i Assens Kommune.
Sidste år fik 16 familier – 22 voksne og 38 børn - en kasse hver med bl.a. mad og julegodter, som folk havde doneret.
Se mere om hvordan...