Lions International fyldte 100 år i 2017.
Lions Fjends flylder 30 år i september 2017.
Dette markeres i november. Læs mere her.
Koncert med Prinsens Musikkorps

Foto: Emil Andreasen

En uafhentet gevinst på lod nummer 6889.

Tak for støtten til alle, som købte vores lodsedler til messen.
Tak til jer der havde boder, og tak til jer der lagde vejen forbi. Vi er lidt skuffede over sæsonnen, så hvis du har nogle ideer til hvordan vi kan gøre det bedre og få en større tilslutning så skriv et indlæg. - vi vil så bruge alle indlæg i vores planlægning.
Nogle særlige ildsjæle har brugt megen af deres fritid på at skabe et fundament for syriske flygtningebørn og andre, der har behov for at få mere indhold i hverdagen.
Oktober vindernumre er nu trukket. Se de heldige vindere her
SKRAB & VIND er overskriften til årets julelotteri, som går i gang lørdag den 28. oktober 2017 på KalundborgMessen.
Sted: Lionshuset, Møllebakken 2, 4735 Mern. Åbningstid: kl. 10 til 15.
Lions Club Glostrup arrangerer støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber i Glostrup Bio til fordel for klubbens humanitære arbejde
Lions i Langebæk havde inviteret Veteran Café Vordingborg til grill aften.
10.09.2017: Lions Ingeborg Skeel kan glæde sig over stor interesse for Efterårsmessen 2017.
Bjørn Petersen, Mørkøv, blev ved klubmødet den 11.sep. optaget som medlem af Lions Tornved.
Lions Club Dronninglund arrangerer kirkekoncert med Jette Torp i Dronninglund Slotskirke Søndag den 3. December kl. 16:00
En selvejende institution, hvis overskud ubeskåret går til Lions Club Assens' humanitære og sociale arbejde. Reservér lokalet på tlf. 2442 7157.