På første klubmøde gæster GST MD & GST District Coordinator MD 106 Danmark Jette Søndergaard, som er fra LC Aars Aarstidens Kvinder.

Vi tager hul på cirkulær planlægning, som i år skal udsættes for en "brush up" med effektuering fra 2020.
På torsdag den 12 september 2019 starter LCA klubmøderne for sæsonen 19/20.

Nye ansøgninger bedes fremsendt inden 26 september 2019, for at de kan medtages til behandling på oktobermødet
En af årets "Toppen af Poppen" deltagere - Anders Blichfeldt kommer forbi Bjerringbro med sit nye soloshow ‘Vejen Videre’.
Køb billet hos : Skydt Tøj/Skoringen eller Salon Hårtoppen
Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Han er humoristisk, nærværende, og super musikalsk. Vi får de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

Glæd Jer til en underholdende musikalsk aften på Bjerringbro Gymnasium
d.31/10 kl.20
Lions gladsaxe har besluttet at donere 5 x 200.000 kr. til velgørende aktiviteter i Gladsaxe kommune.
Er der projekter af velgørende art, som hjælp til hjemløse, sygdomsramte grupper, handicappede områder, ulykkesramte personområder eller vanskeligt stillede borgergrupper i kommunen, hører vi i Lions Gladsaxe gerne om det.
Der er et stort behov for nødhjælp i det orkanplagede Caribien. Orkanen Dorian lagde store dele af ø-staten Bahamas i ruiner. Boliger og infrastruktur som veje, el- og vandforsyning er ødelagt. Mindst 17.000 børn og deres familier har behov for akut assistance.
Bankoudvalget har nu trukket i arbejdstøjet og er ved at indsamle rigtig mange flotte gevinster, som vi glæder os til at uddele til alle deltagerne i årets bankoshow i Brande hallen den 7. november. Vi glæder os til at se alle bankointeresserede unge som gamle til en god aften!
Kom i julestemniong sammen med den dejlige sangerinde Julie Berthelsen
Bondegården i Brande har fået udsmykket 2 gavle af de lokale kunstnere Hanne M. og Ayoe Lise Pløger. Lions Brande har Doneret penge til materialer til billederne.
Modeshow afholdes i Papegøjehaven torsdag d. 3. oktober kl. 19.00
Det bliver en forrygende aften med masser af inspiration fra flere butikker fra Aalborg og omegn.
Pris kr. 295,- incl. tapas og 1 glas vin.
Billetter kan købes ved henvendelse til Inger Brøner tlf. 2826 3508
Læs mere om modeshowet
I perioden fra den 1. november og frem til jul kan du købe Lions julelodder i og omkring Roskilde.
Der er enormt behov for nødhjælp i det orkanplagede Caribien. Tidligere på ugen lagde orkanen Dorian store dele af østaten Bahamas i ruiner. Boliger og vital infrastruktur som veje, el-og vandforsyning er ødelagt. Mindst 17.000 børn og deres familier har behov for akut assistance. ”Mennesker, der for en uge siden levede helt almindelige liv som dit og mit, har nu mistet alt, hvad de ejer. Nogle har endda mistet deres kære, dødstallet stiger fortsat, efterhånden som redningsmandskabet arbejder sig frem,” fortæller UNICEF’s generalsekretær, Karen Hækkerup.For at undgå, at endnu flere mister livet i efterveerne af katastrofen, er det helt afgørende at sikre rentdrikkevand til de nødsstedte. ”UNICEF står klar til at hjælpe de lokale myndigheder med opgaven. Donationen på 200.000 kroner fra Lionser en kærkommen håndsrækning i det arbejde,” siger Karen Hækkerup.Mange vandressourcer er forurenede, og risikoen for, at bakterier spreder sig, er overhængende. Det kan hurtigt ende fatalt, hvis småbørn smittes med diarresygdomme i en katastrofesituation, hvor sundhedsfaciliteter også er ramt.”Målet er at undgå en katastrofe i katastrofen. Her er hurtig hjælp, som den Lions bidrager til, helt afgørende,” siger Karen Hækkerup. Hun understreger, at Bahamas kun er et land blandt mange i Caribien, som jævnligt rammes af voldsomt vejr. UNICEF arbejder dels med at forebygge og forberede øernes befolkning og infrastruktur på orkanerne, dels med at beskytte de lokale børn, når katastrofen rammer
Klubben har modtaget ansøgninger om midler til 4 områder: Gladsaxe klubben støtter 2 formål.
  1.     100 Kvinders fødsler på Masanga hospitalet det næste år og
  2.     Behandling af kritisk syge børn på Masanga hospitalet
Julehjælp til enlig mor med handicappet barn.
Lions Langå har doneret lærebøger til den frivillige gruppe Budalf
Lions Langå har støttet multihytten i Værum