TUSIND TAK🤝😄
Siger vi i Lions for en helt fantastisk opbakning til vores juleindsamling. I bidrager med jeres flotte hjælp med ikke mindre end 17 fyldte indkøbsvogne!!👌 Alt dette til fordel for Røde Kors som giver en masse familier i Bjerringbro og omegn et lyspunkt og hjælp i julen🎄🎅
Gå med til en god oplevelse.
Den 3. marts 2018 er der igen Irsk aften i Sløjfen i Hadsten.
Det er lionsklubberne i Favrskov der står bag arrangementet, der plejer at spille for fuld hus.
Slotttet

På denne hjemmeside vil du finde relevante oplysningen om Lions Danmarks donationer samt hvad der sker i din lokale Lionsklub i Lejre.

Lions Dagmars Kilde og Lions Hinnerup samlede dagligvarer ind foran SuperBrugsen i Hinnerup lørdag, den 2. december, og det blev en stor succes. Jørgen Mathiesen fra ”Del Maden” stod for uddeling af de indsamlede varer til socialt udsatte.

757 par briller blev der lagt i vores indsamlingskasser på de to valgsteder.
Samtidig er der igenem de sidset tre månder kommet 350 par briller i indsamlingskassen på Wiedergården, så i alt er der netop sendt 1.107 par briller til Multicenter Syd.
Igen i år støtter Lions humanitært arbejde. blandt andet ved salg af lodsedler til 10kr stykket. Alt overskud går 100% videre
En stor tak til vore lokale sponsorer til Lions Julelotteri Tønder Kommune 2017. Her kan du se navnene på vore sponsorer.
Klubben indsamler varer på lørdag og søndag ved BILKA Ishøj
Michael Nørrelund fra DR P4 Syd fortæller om hjertevarme fra sin tur som Julevagabond. "LÆS MERE FOR BILLETTER!"
Lions Hedensted indsamler brugte briller, når Tombola-vognen opstilles foran Superbrugsen i perioden 20. til 23. december 2017
Nu foreligger trækningslisterne for årets julelotteri - skynd dig at se om du har vundet!! Succesen fortsatte med et rigtig flot resultat og overskud til gavn for Lions Club Vojens' hjælpearbejde
December vindernumre er nu trukket. Se de heldige vindere her
Lions Ishøj samlede briller ind til Afrika
Årets bankospil afholdes 26. november kl. 14 i KHIF-hallen.
Invitation til Lions Golf Cup 2018
Lions Cup Indendørsstævne i fodbold, for mænd, mix-hold i grupperne, under 35 år og over 35 år.
En selvejende institution, hvis overskud ubeskåret går til Lions Club Assens' humanitære og sociale arbejde. Reservér lokalet på tlf. 2442 7157.