Se de dejlige billeder fra vores forårsbanko 2018
Alle billeder er taget af Fotograf Emil Andresen Kerteminde
Billederne ses under menu punktet "galleri" Kunst udstilling 2018 i Kertemindehallen
Lions Vissenbjerg-Aarup vil gerne sende en stor tak til de firmaer og forretninger og ikke mindst alle de 418 spillere, som støttede vores kæmpebanko i Aaruphallen den 4. marts 2018.

Kom til foredrag i Råsted Forsamlingshus torsdag 5. april med Jørgen Skouboe og hør ham fortælle om arbejdet med programmet og sin holdning til udnyttelse af naturens ressourcer.  Alle er velkomne. Arrangementet koster 150 kr. pr. person. Beløbet kan indbetales via MobilePay på tlf. 4092 8775 til klubbens kasserer, Finn Madsen.

LC har valgt nye bestyrelse for det kommende klubår.

GULDHÆFTET er et kuponhæfte og samtidig et lotteri. Guldhæftet koster 100 kr men har en samlet værdi på 1.900 kr hvis man gør brug af alle kuponer i hæftet. Kuponerne kan indløses i hos forskellige forretninger/virksomheder i Nibe. Der er trykt 1000 kuponhæfter som kan anvendes indtil d. 30 sep. 2018
Ved køb af GULDHÆFTET deltager man i lodtrækningen af 1 rejsegavekort til SunTours på 10.000 kr. Denne gevinst udtrækkes d. 4 juni 2018.
Salget af GULDHÆFTET skydes igang på Stejlepladsen d. 16 marts og sælges herefter ved dørsalg, flere butikker i Nibe, Kino Nibe samt ved henvendelse til Guldgåsens medlemmer.
Guldgåsen ser frem til med overskuddet af denne aktivitet, at overraske Kino Nibe med et nye køkken.
Kino Nibe som samlingssted for byen, klubber og foreninger, ønsker Guldgåsen at støtte op om.
 

Sun-Air dannede rammerne om østzonens i distrikt 106 C zonemøde
Så nærmer tiden sig, til vores forårs loppemarked, der traditionen tro bliver afholdt:
Lørdag den 5 maj 
Søndag den 6 maj
Begge dag fra kl 10 - 16


Uafhentede gevinster på lod numre 8408, 8678, 8622, 8993 og 8911.

Se bagsiden af lodsedlen, information om udlevering af gevinst.

Tak for støtten til alle, som købte vores lodsedler til messen.

Det sker i Lions

 

På denne hjemmeside vil du finde relevante oplysningen om Lions Danmarks donationer samt hvad der sker i din lokale Lionsklub i Lejre.

Indehaver af indgangs billet nr. 298, har ikke afhentet sin gevinst.

Besøg lionsklubbernes bagagerumssalg på Østervold i Randers. Der er åbent den sidste lørdag i månederne april - september. Ønsker du at få en stand, skal du lige tilmelde dig først.

Du vil opleve et rigt program, både som deltager og ledsager.
Fængselsbesøg, museum rundvisning, den genfundne bro...
Hermed inviterer vi dig og din ledsager til at deltage i Årsmødet i Horsens og Brædstrup.
Det bliver garanteret årets Lions oplevelse. 
Projekt, der går ud på at støtte Rie Rasmussen - en yngre idrætsudøver - med forskelligt til hendes sport bl.a. en racerunner.

TO TYKKE OG EN KAGE

På en uge skaffede Lions klubbernes kampagne mod mæslinger 540.000 kr. til vaccination i 3. verdens lande.Mæslinger er en meget smitsom sygdom, der kan give mange alvorlige følgesygdomme. 

Klubbens ældreudvalg arrangerer hvert år i foråret en hyggeeftermiddag for beboerne på Områdecenter Dronningborg og Områdecenter Vorup

Vort traditionelle årlige bankospil og kaffebord med lagkage for beboerne er normalt en stor succes. Medlemmer fra klubben hjælper beboerne med at udfylde deres plader og sikre, at alle får en gevinst.

I år har vi besøgt Vorup Ældrecenter mandag 12. marts og Dronningborg Ældrecenter onsdag 14. marts

Startskuddet til det årlige salg af havegødning har lydt...
Køb din havegødning gennem Lions og få den leveret lige til døren.
Samtidig støtter du et godt formål.....

Læs mere på siden Gødningssalg
TO TYKKE OG EN KAGE
Vinder af årets kegelturnering 2018 blev Kurt,Lynge og Niels fra
holdet TO TYKKE OG EN KAGE
Lørdag den 5. maj er der igen bagklapmarked.
Tilmeldingen er startet
Bagagerumsmarked starter igen 8. april 2018
Lions Langå indsamler brugte briller ved valgstederne den 21. novemver
Brænder du for at hjælpe - lokalt og ude i verden - er du velkommen hos Lions Mariendal Aalborg. Kontakt os for at høre mere. Vi glædes os til at møde dig.
Kom og besøg Lions Mariendal Tombola-stand, på Nordjyllands størst livsstilsmesse - Forår 2018. Vi vil igen i år, have masser af lodder og præmier med, og husk at overskuddet går ubeskåret til velgørende formål - 0% til administration - det er Lions Forår 2018, er Nordjyllands største livsstilsmesse, for design, bolig, have, håndværk, oplevelser, fritid, sundhed, mad, vin, velvære, rejser, småbørn og modsvar designmarked.
En af klubbens ældste og klubbens kasserer i mange år er gået bort
Her ser du en liste over aktuelle donationer fra Lions Maribo
Den 22. februar skal Lions med ægtefæller besøge Lungholm Slot
I 2018 fylder Lions Club Nørre Rangstrup 25år. Dette markeres i forbindelse med vores forårs messe i Toftlundhallen den 3 og 4 Marts
Øjenforeningen afholder foredrag i Nyvangskirken mandag den 19-2- 2018 kl 17-19. Der er gratis adgang.
HUSK Bagagerumsmarked på P-pladsen ved Tarupcenteret. 17. juni 2018! Tilmelding til lonerlarsen@post.cybercity.dk /tlf. 5137 1098, eller mød op på pladsen, der åbner kl. 8. På gensyn i Tarup
Lions Tornved har afholdt et skrabe lotto. Regnskab vises.
Lions Solrød havde i december indsamling til julekurve
Marts vindernumre er nu trukket. Se de heldige vindere her
Den 8. februar besøgte ZF Peder Hansen vores klub
27.02.2018: Fire plejehjem har haft besøg af klovne fra Forglemmigej. Et besøg, der spredte glæde blandt beboerne.
Kom og få en god dag med loppemarked samt lidt til ganen - deltag i vores tombola, alt sammen går til vores humanitære arbejde. Vi ses søndag 26 maj 2018 mellem 10 og 16.
Søndag den 7 oktober 2018 afholder Lions Club Kastrup-Tårnby sit næste kæmpe Bingospil i Skottegårdsskolen aula. Afsæt allerede datoen i din kalender
Tulipaner mod misbrug 2018
Lions Club Glostrup afholder loppemarkeder på Glostrup Torv hver lørdag i maj, juni, juli og august måned. Markederne afholdes i samarbejde med Glostrup Kommune, Glostrup Shoppingcenter og Folkebladet. Underholdning på scenen 2 lørdage hver måned.
26.02.2018: Lions Ingeborg Skeel er igen i år med i den landsdækken tulipanaktivitet, hvor de indsamlede midler anvendes i kampen mod misbrug blandt unge i lokalområdet.
Mange tak til alle besøgende og udstillere.
Kom foråret i møde med gødning fra Lions Igen i år har Lions Struer et godt tilbud til alle haveejere, så de nemt og billigt kan få haverne gjort forårsklare.
Årets bankospil afholdes 26. november kl. 14 i KHIF-hallen.
Igen i år støtter Lions humanitært arbejde. blandt andet ved salg af lodsedler til 10kr stykket. Alt overskud går 100% videre
Invitation til Lions Golf Cup 2018
Lions hjælper. Er du enlig forsørger på kontanthjælp med hjemmeboende børn kan du søge Lions Solrød om en Julekurv
Lions Club Solrød har 45 års jubilæum Den 27. oktober 2017 havde Lions i Solrød 45 års jubilæum. Det blev fejret på dagen med en reception oven over Solrød Bibliotek, og i dagens anledning donerede klubben 45.000 kroner, 1.000 kr. per jubilæumsår.
Lions Daisy holder julestue i Pakhuset, Sct. Kikkels Kirke
Lions brillerer ved valget Når du går til valgurnen ved kommunalvalget, kan du også donere dine brugte briller til Afrika. Lions Sydthy har opstillet indsamlingsbokse ved de 5 valgsteder i Sydthy: Koldby, Bedsted, Hurup, Vestervig og Ydby - Vores brilleindsamlinger plejer et være populære, fx indsamlede Lions klubberne ved EU-valget landet over mere end 16.000 par briller, siger klubbens præsident Bjarne Breinholt, - og da vi ved, at valgdeltagelsen er noget højere ved kommunalvalg, håber vi på at kunne sætte en lille rekord! Brillens rejse til nyt liv Brillerne sendes allerførst til en produktionsskole på Falster. Skolens elever sorterer brillerne, renser og måler dem op. De markeres med styrke og pakkes i kasser med 50 briller af samme styrke. Over 30.000 par briller forlader hvert år vores opmålingssted for at blive fragtet ud i verden, især til Afrika, men også til andre områder i verden. Nogle briller må dog kasseres, men af disse briller tages glassene ud og stellene sorteres i metal og plastik, hvorefter delene sendes til genbrug. På modtagerstedet sørger professionelle øjenlæger eller trænede frivillige Lions for at undersøge de synshæmmede, så brillerne kommer til de rette brugere, og pludselig kan de synshæmmede se tydeligt igen, hvilet selvsagt giver stor glæde hos modtagerne. Syn er et Lions fokusområde Kampen mod blindhed har altid været et kerneområde i Lions, fx var Lions med i udviklingen af den hvide blindestok, uddannelse af førerhunde, etablering af øjenbanker og -hospitaler i 3. verdens lande, ligesom Lions har samlet penge ind til mæslingevaccinationer (mod blindhed) m.m. Derfor er det også naturligt at brilleindsamling er i fokus her ved Lions 100 års jubilæum. - Og der er brug for det: Hvert minut fødes der et nyt synshæmmet barn et eller andet sted i verden, slutter præsident Bjarne Breinholt.
Lions Club Glostrup afholder kræmmer- og loppemarked i Glostrup Hallen lørdag den 6. og søndag den 7. oktober 2018.
I Havdrup og Solrød har vi fire indsamlingssteder, Profil Optik i Solrød Center, Brillegalleriet på Solrød Strandvej, Jersie Menighedshus og Havdrup Sognegård.
En stor tak til vore lokale sponsorer til Lions Julelotteri Tønder Kommune 2017. Her kan du se navnene på vore sponsorer.
Michael Nørrelund fra DR P4 Syd fortæller om hjertevarme fra sin tur som Julevagabond. "LÆS MERE FOR BILLETTER!"
Der er nu åben for tilmelding til løbet 2018, som køre søndag den 29 april.
EN FORÅRSDAG I GUDENÅDALEN
Nu er den på gaden. Kalenderen er resultat af et samarbejde mellem de to humanitære foreninger Soroptimist International Randers og Lions Club Purhus.
Brugte briller vinder valget Over 20.000 par briller kom ind ved Lions brilleindsamling ved valget 2017. Før valgdagen opfordrede Lions klubber landet over vælgerne til at aflevere deres brugte briller til Afrika.
Så er trækningslisterne fra Julelotteriet lagt op på hjemmesiden. Se om du har vundet - og husk at afhente din præmie. Go' Jul :-)
Nu foreligger trækningslisterne for årets julelotteri - skynd dig at se om du har vundet!! Succesen fortsatte med et rigtig flot resultat og overskud til gavn for Lions Club Vojens' hjælpearbejde
Lions Hedensted indsamler brugte briller, når vi sammen med ØHK afholder årets Bankoshow i Hedensted Centeret, tirsdag den 27. marts 2018
Årets samlede trækningsliste.
Lions Hedeland har indsamlet madvarer til Værestedet Paraplyen og doneret juleposer til Forælder Fonden
En selvejende institution, hvis overskud ubeskåret går til Lions Club Assens' humanitære og sociale arbejde. Reservér lokalet på tlf. 2442 7157.