Hjælp Lions med at udrydde mæslinger. For 50 kr. kan du redde 12 børneliv.
Lions Loppemarked afholdes lørdag den 2. maj kl. 10 til 14.
Mere herom senere.
Kunstauktion i Kavalergården på Bernstorff Slot afholdes søndag d. 29. marts.
Mere herom senere.
Den 12. marts kl. 20 arrangerer Lions Hellerup operagalla i Gentofte Rådhushal. En lang række af landets førende operasangere har givet tilsagn om at medvirke uden honorar ved dette arrangement. Billetprisen er kr. 250 og hele overskuddet går ubeskåret til Lukashuset - Børne- og Ungehospice på Sankt Lukas Stiftelsen i Hellerup.
Aftenens konferencier er Poul Elming, som vil lede os gennem en aften, hvor det hele akkompagneres af Jacob Beck, Jakob Lindbirk og Claudia Vitrani.
Herudover medvirker også
Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Brassband.
Billetter til Operagalla 12 marts kan købes her: OPERAGALLA

Gevinstnumrene er nu udtrukket
Kalender lodtrækning 2020
Irsk Aften i Sløjfen den lørdag den 7. marts kl. 18.00.
"Scou og Nø"  står for musikken, Søren Kristian Vad er med som tredie mand.
Koncert + buffet - kr. 275,-       Kun koncert  -  kr. 100,-
Den 12. marts kl. 20 arrangerer Lions Hellerup operagalla i Gentofte Rådhushal.
En lang række af landets førende operasangere har givet tilsagn om at medvirke uden honorar ved dette arrangement. Billetprisen er kr. 250 og hele overskuddet går ubeskåret til Lukashuset - Børne- og Ungehospice på Sankt Lukas Stiftelsen i Hellerup.
Foredrag med bjergbestigeren Søren Gudmann
Mandag den 2. marts 2020, kl. 19:00, Hovedbiblioteket Hellerup, Øregårdssalen.
Mød bjergbestigeren Søren Gudmann, der som den første dansker har besteget det højeste bjerg på hvert af jordens syv kontinenter (Seven Summits).
Mandag den 2. marts 2020, kl. 19:00, Hovedbiblioteket Hellerup, Øregårdssalen.
Mød bjergbestigeren Søren Gudmann, der som den første dansker har besteget det højeste bjerg på hvert af jordens syv kontinenter (Seven Summits).
Søren vil fx tage os med på toppen af Mt. Everest og gennemgå forudsætninger som:
Planlægning – træning – disciplin - mod og viljestyrke.
Og hvordan håndteres livstruende situationer.
Foredragsholderen vil diskutere, hvad man får ud af denne fantastiske bedrift. Ansvaret for de valg og prioriteringer man tager, ligger hos en selv.
Det er der, man udvikler sig.

Entré er 95 kr. Billetter købes på genbib.dk/billetter.
Indtægterne går ubeskåret til Lukashuset, Børne og Unge Hospice
Arrangeret af Lions Hellerup
Lions Viborg afviklede den 14. januar et utraditionelt clubmøde. En busfuld Lions og ægtefæller kørte til Holstebro og ”middagen” bestod af lækre sandwicher og dåseøl/-sodavand. Vel ankommet fik deltagerne en gennemgang af TV-stationens historie og arbejdsprocesser i multimediasalen, hvorefter vi fulgte aftenens 19.30-nyheder med Dan Sørensen. Efter udsendelsen kom Dan ind i salen og besvarede spørgsmål, før vi blev vist rundt i studier mm. og drak kaffe, mens vi holdt et kort clubmøde. Inden hjemturen fik vi igen et par historier om arbejdsgangen på TV-stationen og så morsomme fraklip. Det var en stor succes, tak til TV M/V.

 
Det store årlige Bog- og Plademarked finder sted i Lions Butikken i St. Rådhusgade 5, der i denne anledning er nyindrettet med reoler langs væggene.
Tidspunkt:Torsdag den 30/1 og Fredag den 31/1. Begge dage fra 10:00 til 17:00.

HELE SALGET GÅR UBESKÅRET TIL KRÆFTENS BEKÆMPELSE
Programmet til årets udgave af ældrearrangement i RemisenBrande er nu klar. Det bliver et gensyn med Brande Folkekor og så kommer John Mogensen Live DUO forbi med et udvalg af alle de kendte John Mogensen sange. Det er søndag 8. marts.
Lions Brande har også ydet penge til katastrofen i Australien. Det sker gennem Lions internationale hjælpefond. 
Sophies Kilde's tulipanaktivitet bliver afholdt igen i februar, hvor medlemmerne fra klubben vil sælge tulipaner til butikker og erhvervsdrivende i Haderslev.
Viseaften med tapas, hvor der vil være rig mulighed for at få stemmen rørt - alt fra sømandsviser til mere nutidige viser. Kun 150 kr. pr. billet!

Lions Club Glostrup arrangerer støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber i Glostrup Bio den 27 marts 2020 til fordel for klubbens humanitære arbejde. Reserver allerede nu dagen. Køb din billet i Glostrup Bio. Billetsalget er åbnet.
Lions Club Elbo har sammen med 13 øvrige klubber i den østjyske zone støttet et projekt til Trygfondens familiehus i Skejby.
Lions Club Glostrup afholder vores årlige kræmmer- og loppemarked i Glostrup hallen den 3. og 4. oktober 2020.
Der er åbnet for stadebooking.
Koncerten med Lune Carlsen og Søren Sebber Larsen den 22. marts 2019 blev en stor succes. 200 glade gæster overværende koncerten.

Gik du glip af koncerten, så gæster de 2 herrer igen Glostrup Bio den 27. marts 2020.

ONE SHOT-ONE LIFE

Lions i Danmark kampagne i uge 5

LIONS VIBORGs kendte julelotteri er overstået, men på falderebet blev 2. præmien: Et gavekort på 10.000 kr. til KVIK Køkkener, udløst. Det var en glad vinder, Inga Holm fra Bjerringbro, der tog imod gavekortet hos KVIK køkkener. Inga Holm er her flankeret af Dan Højvang fra KVIK og Folmer Hansen fra LIONS VIBORG, der udtrykte en stor tak til alle, der har støttet LIONS ved at købe lodder, donere præmier eller hjælpe med salget. Det har bl.a. givet LIONS mulighed for at yde julehjælp til Mødrehjælpen.
Lions Odsherred har igen i år uddelt julekurve til dårligere stillede medborgere i vores område. Det blev til ialt 94 kurve. Som tidligere år er det foregået via vores præster.
På den måde afleverer vi kurvene til dem, og de afleverer så til modtagerne. Vi mener, det er en bedre måde at gøre det på, da præsterne kender til de, som har behov, og vil kun samarbejder med præsterne.

Billedet er fra aflæsning af julekurvene hos præsten i Nr. Asmindrup, Ann Skov Sørensen.
Jyske Ås Motionscykelløb afvikles 24. maj 2020
Jyske Ås arrangeres af Lions Club Dronninglund med det formål at samle midler ind til uddeling i henhold til Lions formålet. Alt indsamlet bliver uddelt og alt arbejder er frivilligt arbejde. Alt administration betales af Lions medlemmerne.
Så er der trukket gevinster ved året julelotteri - Se om du har vundet?
Slagtermester Jens Sørensen er optaget som nyt medlem i Lions Brande.
Lions Club Fredericia donerer kr. 10.000 til juleaftensarrangement for udsatte og hjemløse. Fredericia Frivilligcenter står igen i år som arrangør af juleaften for udsatte og hjemløse, med spisning, gaver og juletræ m.m
 
Vandt du i Julelotteriet, du kan se en samlet trækningsliste her, link

HUSK, du skal have hentet anvisningen senest den 23. januar !
I går d. 17.12.2019 var vi nogle Lions der overværede klubmesterskaberne for de unge hos AK Viking. Ved et tidligere besøg hos os, fortalte formanden Christian Bærensen og cheftræner Roland Giessing om klubbens arbejde med de unge. Vi blev så imponerede, at vi besluttede at sponsorere dette ungdomsarbejde med kr. 25.000 fra vores aktivitetskasse. Ved selvsyn så vi disse unges flotte præsentationer, og det var med glæde at vi overakte dem checken på de mange penge
Så er alle trækningerne i julelotteriet gennemført. Du kan se vindernumrene her:
https://dbrs.dk/artikel/vindernumre-i-lions-julelotteri-2019

Hovedgevinsten er solgt i Skjern-Tarm området. :-)

Julelotteriet er et samarbejde mellem klubberne i Skjern-Tarm, Videbæk, Ringkøbing og Ulfborg.

Overskuddet går til vores velgørende arbejde. Vi takker alle vore sponsorer.
Overalt i Rebild kommune, har skolebørn solgt kalendere og skrabelodder for Lions. Derved har de bidraget til at der bliver sendt julehjælp ud til trængte familier i Rebild kommune, givet støtte til Skyggebørn og til gadebørnsprojekt i Fillippinerne. Med den flotte indsats er der også tjent en god skilling til klassekasserne. 
Lions Forårsfest d. 7. marts i Nordgaardshallen er desværre AFLYST
Tak for støtten gennem jultræssalget. 
Store føelser er i spil på en glædens dag, hvor medmenneskelighed er kimen til, at vi alle kan lade juleroen sænke sig. Velvidende at det igen i år bliver en hyggelig jul med hvad dertil hører.

I ønskes alle Glædelig jul og Godt nytår af.
Lions Klub Aabybro
Lions International træder til med hjælp og bistand ved katastrofer rundt omkring i verden, uden mellemled, - direkte til de nødlidende. Fra dansk side ydes der hvert år store beløb til bistand ved naturkatastrofer af forskellig art gennem en fælles afdeling: "Lions Katastrofehjælp".

- i sommersol

Denne aktivitet er en verdens omspændende konkurence der aktiverer skolebørn til at arbejde med temaet "fred i verden", og samtidig opdager at der faktisk er nogen der prøver at gøre noget for freden.
Lions Club International har på 100 år spredt sig til hele verden som en velgørende organisation med store ambitioner, 1.4 milioner medlemmer i 45.000 klubber i 200 lande. Heraf 6.500 lions i Danmark i 312 klubber. Kom til Danmark i 1950. I dag er der 312 klubber med tilsammen 6.500 medlemmer.
Lions Club Aabybro takker for Jeres ihærdige indsats og støtte gennem december.
Lions Club Aabybro afholder femte ordinærer klubmøde torsdag den 9. januar 2020. Her rundes de første emner for året 2020 og vi gennemgår strategi for kommende aktiviteter.
Sæt X i kalenderen den 21. marts 2020 hvor Lions Rebild igen holder Herrefrokost i Stubhuset.
Tag fat i din bror/fætter/nabo/kammerat/ven eller hvem du synes du vil tilbringe nogle hyggelige timer med en lørdag eftermiddag.
Vi glæder os til at se dig.
Søndag d. 24. maj 2020
Igen med fantastik MTB og landevejs ruter
Vi har igen i år MTB ruter på 41 km. Ruten indeholder 500 højdemeter og er en blanding af asfalt, store og små grusveje samt singletrack. En flot tur der kan nydes enten en eller to gange.
Lions julekoncert i Dronninglund Slotskirke d. 22. november 2020 kl. 16:00
https://dagbladet-holstebro-struer.dk/holstebro/Her-er-Lions-udtraekningsliste/artikel/395105
Julehjælp til enlig mor med handicappet barn.
Årets samlede trækningsliste.
Kurt Kjærgård er ny Præsident for klubåret 2019-2020
Vedtægter for LIONS CLUB STEVNS §1 Tilknytning til Lions International Klubben er godkendt af The International Association of Lions Clubs og tilknyttet denne sammenslutning og er således forpligtet til at overholde sammenslutningens love og vedtægter, som indeholder bestemmelser bl.a. om sammenslutningens formål, medlemskab i clubberne, repræsentation på distriktsmøderne, betaling af kontingent samt foretagelse af visse løbende indberetninger. §2 Klubbens navn og område Klubbens navn er LIONS CLUB STEVNS og dens område, hvor dens medlemmer skal have bopæl eller væsentligste erhvervsinteresser er fortrinsvis STEVNS og omegn. Klubben er dog berettiget til at udvide sit område, hvor interesser og omstændigheder taler herfor, idet der dog tages tilbørligt hensyn til en anden Lions Clubs interesse. §3 Optagelse af medlemmer Hvert medlem kan foreslå et nyt medlem til optagelse i LC- Stevns på baggrund af eget kendskab til vedkommende. Forslaget fremsættes på et klubmøde. Medlemmer der ikke er til stede på mødet skal orienteres om forslaget umiddelbart efter mødet. Såfremt ingen gør indsigelse indenfor 1 uge efter mødet, kan vedkommende inviteres 1-2 gange som gæst til klubmøde og herefter optages som medlem. Hvis et eller flere medlemmer gør indsigelse afgør præsidenten om indsigelsen skal accepteres. §4 Overflytning af medlemmer Optagelse af et medlem fra en anden Lions Club, der tager bopæl eller driver erhverv indenfor Lions Club Stevns område og af denne årsag udtræder af en anden klub, sker efter bestemmelserne i § 3, dog er han berettiget til selv at søge optagelse i klubben. Inden optagelse indhentes en udtalelse fra den tidligere klub. §5 Kontingent Ved optagelse i klubben betales en på generalforsamlingen fastsat tiltrædelsesafgift, hvoraf det af den internationale bestyrelse fastsatte indmeldelsesgebyr afholdes, jfr. art. VIII stk. 1 i den internationale lov. Det årlige kontingent fastlægges på den ordinære generalforsamling og erlægges kvartalsvis forud. Kontingentet anvendes til betaling af klubbens administrative udgifter og afgifter til Lions International, multipeldistriktet og distriktet og dets størrelse fastsættes under hensyn hertil. §6 Udmeldelse Et medlem kan når som helst udtræde af klubben ved skriftlig meddelelse til præsidenten eller sekretæren, men han fritages ikke for at betale forfaldent kontingent eller andre afgifter til klubben. Et udmeldt medlem er forpligtet til at aflevere ting der tilhører klubben og at udlade at anvende den internationale sammenslutnings emblem eller andre kendetegn. §7 Udelukkelse Et medlem kan efter bestyrelsens bestemmelse udelukkes af klubben når han: a. trods gentagne påmindelser i et halvt år har undladt at betale forfaldent kontingent, eller b. uden at melde afbud er udeblevet fra tre på hinanden følgende medlemsmøder, eller fra i alt seks møder indenfor et klubår, eller c. i øvrigt i væsentlig grad tilsidesætter sine pligter overfor sin klub, dennes medlemmer og den internationale sammenslutning, særlig ved at virke imod Lions Internationales formål, eller ved uden fyldestgørende grund at nægte at yde personlig bistand til klubbens aktiviteter. En sådan udelukkelse kræver enstemmighed indenfor bestyrelsen og godkendes på et medlemsmøde med mindst tre fjerdele af de afgivne stemmer. Inden beslutning om udelukkelse træffes, skal bestyrelsen underrette medlemmet om den forestående risiko for udelukkelse og derved give ham anledning til selv at udmelde sig. Om det udelukkede medlem gælder, hvad ovenfor i § 6 er anført om det udmeldte medlem, med hensyn til pligter til at betale forfaldent kontingent og andre afgifter, aflevere klubbens ting og til at undlade at anvende emblem og kendetegn. §8 Generalforsamlinger Generalforsamlingen har indenfor de grænser, der sættes af Lions Internationals lov og vedtægter og denne vedtægt, den højeste myndighed i alle klubbens anliggender. Den indkaldes af præsidenten med mindst to ugers varsel ved skriftlig meddelelse med dagsorden til hvert enkelt medlem. Generalforsamlingen vælger selv en dirigent. Referat af forhandlingerne udarbejdes af klubbens sekretær og underskrives af dirigenten. Beslutning træffes af de mødende medlemmer ved simpelt stemmeflertal. §9 Ordinære generalforsamlinger Ordinær generalforsamling skal holdes hvert år senest med udgangen af april måned efter bestyrelsens nærmere bestemmelse. Generalforsamlingen skal omfatte følgende punkter: 1. Valg af dirigent. 2. Præsidenten aflægger beretning om klubbens virksomhed. 3. Kassereren gennemgår sidste års reviderede regnskab (1. april – 31. marts) for såvel aktivitets- som klubregnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse samt budget for klubregnskabet til godkendelse. 4. Bestyrelsen stiller forslag om størrelsen af kontingent og tiltrædelsesafgift for det kommende klubår. 5. Valg af præsident. 6. Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer. 7. Valg af en bilagskontrollant. 8. Eventuelt. Ethvert medlem kan kræve yderligere punkter optaget på dagsordenen ved skriftlig meddelelse til præsidenten inden 1. april. Der kan ikke træffes beslutning af generalforsamlingen om anliggender, der ikke er anført i dagsordenen, men andre emner kan drøftes i det omfang dirigenten bestemmer. Valg af præsident, øvrige bestyrelsesmedlemmer og revisor sker for det følgende klubår fra 1. juli til 30. juni. Alle valg skal på begæring af blot et medlem, ske skriftligt. Intet medlem kan nægte at modtage generalforsamlingens valg. §10 Særlige tillidsmænd Umiddelbart efter den ordinære generalforsamling udpeger den nyvalgte præsident klubbens særlige tillidsmænd vedrørende internationale relationer, youth exchange, K & H fonden, Grønlandsarbejde, forbindelse med pressen og narko arbejde. §1l Ekstraordinære generalforsamlinger Ekstraordinære generalforsamlinger kan afholdes efter præsidenten eller bestyrelsens bestemmelser og skal afholdes hvis en tredjedel af klubbens medlemmer henvender sig skriftligt til bestyrelsen herom, med angivelse af dagsorden. Ekstraordinære generalforsamlinger skal afholdes senest en måned efter, at bestemmelsen er truffet eller anmodningen er modtaget. §12 Aktivitetskassen Enhver klub skal til administration af fremskaffede midler bestemt for klubbens humanitære og alment nyttige arbejde oprette en aktivitetskasse. Aktivitetskassens midler kan kun anvendes til det/de i forbindelse med deres tilvejebringelse deklarerede formål. Såfremt en forventet overskudsgivende aktivitet resulterer i underskud, skal dette dækkes af klubkassen. Der kan ikke gennemføres en senere aktivitet til dækning af dette. Over aktivitetskassens midler skal der, under tilsyn af revisoren, føres særskilt regnskab, ligesom disse midler skal holdes fuldstændig adskilt fra klubbens øvrige formue. §13 Bestyrelsen Bestyrelsen varetager den daglige ledelse af klubben og klubbens præsident er formand for bestyrelsen. De øvrige valgte bestyrelsesmedlemmer fordeler mellem sig hvervene som sekretær, kasserer, klubmester og tailtwister. Den sidste afgående præsident fortsætter som medlem af den følgende bestyrelse, men han har kun stemmeret, når stemmerne ellers står lige. Bestyrelsesmøder afholdes med regelmæssige mellemrum mindst en gang om måneden efter præsidentens bestemmelse. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst halvdelen af medlemmerne er til stede. Dens beslutninger træffes ved simpelt stemmeflertal. Den skal drøfte og udtale sig om anliggender, som den forelægger til beslutning på et almindeligt møde. Den stiller forslag om, hvem der skal være præsident og medlemmer af bestyrelsen i det følgende år. Dette forslag udsendes sammen med indkaldelsen til den ordinære generalforsamling. Den er berettiget til at disponere over beløb indtil kr. 2.000,- af aktivitetskassens midler. Oplysninger skal gives på det følgende medlemsmøde. §14 Præsidenten Præsidenten repræsenterer klubben. Han nedsætter efter forhandling med bestyrelsen såvel stående som særlige udvalg. Han leder forhandlinger ved medlems- og bestyrelsesmøder, enten personligt eller ved en af ham udpeget stedfortræder (dirigent). Han er berettiget til at deltage i alle udvalgs- møder. For at blive indstillet til præsidentposten bør et medlem af klubben have været menigt medlem i mindst to år og bør også have været enten kasserer eller sekretær i klubbens bestyrelse. Præsidenten kan pålægge Tailtwisteren bøde på et beløb svarende til højst det dobbelte af det i § 18 angivende beløb. § 15 Sekretæren Sekretæren skal afgive de foreskrevne indberetninger til Lions International. Han skal udfærdige referat af møder og bistå præsidenten ved udfærdigelse af skrivelser, indkaldelser og dagsordener. Sekretæren er desuden valgt som P-elect. (P for det efterfølgende klubår) § 16 Kassereren Kassereren fører klubbens regnskaber, såvel det der vedrører klubbens administration, som det der vedrører klubbens aktiviteter (aktivitetskassen). Disse to regnskaber må holdes skarpt adskilt fra hinanden. Han må drage omsorg for, at klubbens midler ikke anvendes i strid med denne vedtægt og herunder at indsamlede midler ikke anvendes til klubbens administrative formål. Ved udløb af regnskabsåret (som løber fra den1. april til den 31. marts) udfærdiger han årsregnskab for såvel administration som aktiviteter og fremlægger dem i revideret stand til godkendelse på den ordinære generalforsamling. Han modtager indkomne penge og sørger for deres opbevaring. Han foretager udbetalinger på bestyrelsens vegne. § 17 Klubmesteren Klubmesteren har opsyn med klubbens ejendele og foretager det praktiske arrangement af møder. § 18 Tailtwisteren Tailtwisteren har til opgave at skabe en munter og fornøjelig stemning under medlemsmøderne og at sørge for, at de præges af godt kammeratskab. Han kan for at fremme dette formål pålægge bøder på højst 20,- kr. pr. medlem ved samme møde. Bøder afkræves ved mødets slutning og afregnes straks til kassereren. De føres på klubbens administrative regnskab. Bøder kan ikke ankes. § 19 Past Præsident Past Præsident drager omsorg for, at nye medlemmer bliver informeret om forholdene i klubben og lærer medlemmerne at kende. § 20 Bilagskontrollant Bilagskontrollanten gennemgår, såvel det administrative regnskab for det efter hans valg følgende klubår, som regnskaberne for de i samme tidsrum afsluttede aktiviteter. Han må påse, ikke blot at der foreligger behørige oplysninger om alle indtægter og kvitteringer for alle udgifter, men også at der er fornødent grundlag for de afholdte udgifter og at midlerne er anvendt til de bestemte formål. §21 Fuldmagt Klubben kan forpligtes økonomisk af præsidenten i forening med et andet medlem af bestyrelsen, dog således, at der til køb, salg og pantsætning af fast ejendom udkræves underskrift af den samlede bestyrelse. Den samlede bestyrelse kan meddele fuldmagt til at trække på klubbens konti. Intet medlem eller udvalg kan forpligte klubben økonomisk herudover. § 22 Hæftelse for klubbens forpligtelser Intet medlem hæfter personligt for klubbens forpligtelser. § 23 Medlemsmøder Medlemsmøder afholdes normalt anden og fjerde mandag i hver måned kl. 18.45, dog ikke i eventuel sommerferieperiode. Falder en mødedag på en helligdag er førstkommende hverdag ordinær mødedag - klubbens kalender, der udsendes ved klubårets start, er gældende for ordinære møder. Bestyrelsen fastlægger dagsorden for hvert møde og udsender den til medlemmerne. På hvert medlemsmøde træffes beslutning om iværksættelse af aktiviteter og om anvendelse af de midler, der er indkommet ved sådanne. I tilfælde af særlige betydningsfulde afgørelser bør det påses, at sagen undergives behandling på to på hinanden følgende møder. § 24 klubbens opløsning Klubben kan ikke opløses så længe et antal medlemmer, som The Internationale Association of Lions Clubs må anse for tilstrækkeligt, er villige til at føre klubben videre i overensstemmelse med sammenslutningens love. I tilfælde af opløsning af klubben skal underretning gives til sammenslutningen og klubbens formue tilbydes en forening med beslægtet formål, fortrinsvis en dansk Lions Club efter generalforsamlingens bestemmelse. Den under en oprettet aktivitetskasse henhørende formue kan alene anvendes i henhold til § 12 enten direkte eller ved overdragelse til institutioner, foreninger eller lignende med formål svarende til de i § 12 nævnte. § 25 Ændringer af vedtægten Ændringer eller tilføjelser af denne vedtægt kan ske på en generalforsamling med to tredjedels flertal, når det i den udsendte dagsorden er anført, at der er forslag om vedtægtsændringer og hvilke forhold forslaget angår. Vedtaget på ordinær generalforsamling den 9. marts 1987. Ændring i §§ 13 og 14 vedtaget på ordinær generalforsamling den 10. apri11995. Ændring i §§ 16 og 18 vedtaget på ordinær generalforsamling den 8. april 2002. Ændring i § 3 vedtaget på ordinær generalforsamling den 25. marts 2008. Ændring i § 9 og § 16 vedtaget på ordinær generalforsamling den 23. marts 2009 Ændring i § 9 og § 15 samt § 20 vedtaget på ordinær generalforsamling den 26. april 2011 Ændring i § 23 vedr. Medlemsmøder vedtaget på ordinær generalforsamling den 25. april 2016
Sådan behandler vi persondata i LC Arden. Se underskrevet notat i KlubIntra under LC Arden i Mappen Dataloven jan 2020
Ovenover finder du trækningslisterne i nummer orden - - gevinster kan afhentes i Struer museum indtil 21 januar 2020
1
2
Den 12. april besøgte vi Kramnitze pumpestation
Foredrag i Snurretoppen 7.5.18 kl. 19.00 140 pladser - først til mølle døren åbnes kl. 18.00
Tre medlemmer af Lions Hedensted har været med siden klubbens etablering i 1978.
sdf
sdfsdf
Lions skriver historie i år. For første gang i Lions 100 årige historie har Lions udpeget en kvindelig International Præsident, Gudrun B. Yngvadottir. Hun har valgt temaet: WE SERVE - The World and our local Communities with Pride, Compassion and Kindness.
LIONS støtter børn og familier i Indonesien med 250.000 kroner. Ofrene for det kraftige jordskælv og den tsunami, som fredag ramte den indonesiske ø Sulawesi, kan nu se frem til livreddende støtte fra LIONS Klubbernes Katastrofehjælp.
Lørdag den 26.11 starter salget af lodsedler i Lions julelotteri i Tønder kommune i udvalgte butikker og gadesalg. Salgsstederne er Super Spar og Fribikeshop i Agerskov, Superbrugsen i Toftlund, Daglig´Brugsen i Arrild. Salget slutter 31.12
Køb lodder i Lions JuleTombola og støt dermed lokale aktiviteter og værdigt trængende medborgere. Fredag og lørdag i december ved Superbrugsen i Nørre Alslev. 
Husk 0% i administration, hver en krone går ubeskåret til humanitære formål.