Lions indsamler briller i forbindelse med valgene den 26. maj og 5. juni.
Ved valgene til EU parlamentet d. 26. maj og Foltinget d. 5. juni indsamles brugte briller til afrika.
For andet år - i et 3-årigt samarbejde - mellem UNICEF og LIONS,  med det formål at hjælpe de børn i verden, som lever i katastrofer, der sjældent fanger danskernes opmærksomhed, gennemfører vi SLIK 2019 kampagnen med kulmination den 7. juni.
SMS "Slik" til 1900 og donér 48 kroner - så kan 5 børn få én dags livreddende behandling.
Vil nogen have mine gamle briller?
Ja, det vil Lions utrolig gerne, oplyser præsidenten for Lions Varde, Per Jespersgaard, for de kan gøre nytte i den 3. Verden.
Så gem lige dine kasserede briller, og tag dem med til Folketingsvalget den 5. juni 2019:
Lions og Unicef-initiativ opfordrer alle i Vesthimmerland til at droppe fredagsslikket en enkelt fredag, og i stedet sende de 48 kroner til børn, der ikke får fredagsslik. Læs mere her:

Vilhelmsdal Sports & Ridecenter
Storstrømsvej 43, 4862 Guldborg

www.vilhelmsdal-sports-ridecenter.dk

28 - 29. september 2019
Lørdag 10:00 – 16:00 - Søndag 10:00 – 15:00

Entre 20,- Lodtrækning på entrebilletten hver time
Børn u/ 12 år gratis adgang. Aktiviteter for børn

Erstat dit fredagsslik den 7. juni 2019 med en god gerning.
Vind billetter til Løvernes Konge.
Lions Odsherred har i dag doneret en motorbarnevogn til dagplejen i Odsherred kommune. Dagplejen havde ansøgt om en motorbarnevogn til kr. 25.000. Den har allerede vagt stor glæde hos både børn og voksne. Dagplejen vil nu have mulighed for at tage på længere turer med børnene.
Algade 53,4500 Nykøbing Sj. overfor MENY for enden af gågaden.
Lions Odsherred indsamler brugte briller ved Europa-Parlamentsvalget og folketingsvalget. Der vil være opstillet en indsamlingbeholder ved hvert af de 5 valgsteder.
Regnskab for 2018
På nedenstående link er den Quiz om Lions, som UNICEF har lavet:

https://www.unicef.dk/lionsquiz/ 

Gå ind og test din viden og vind to billetter til biografen
Den 7. juni opfordrer UNICEF og LIONS alle danskere om at give deres fredagsslik til børn, der sulter. 16 millioner børn er i fare for at dø af sult i lande som Yemen, Afghanistan og Sydsudan. Dit bidrag går ubeskåret til børns livsvigtige næring, som er så vigtig ved disse "stille" sultkatastrofer, som ikke har vores fokus i dagligdagen. 

Kristi Himmelfartsdag afholder Lions Møn traditionen tro, det årlige cykelløb "Noret Rundt" - Tilmeld jer denne skønne oplevelse.
Lions Møn har brilleindsamling ved både valg til Europapalarmentet og til Folketinget. Hjælp Lions når du giver os dine brugte briller 
Der afholdes  loppemarked ved fritidscenteret i Solbjerg.
Igen i år er der rigtig mange spændende ting til salg....
/loppemarked
Drop slikket en enkelt fredag og send i stedet pengene af sted til børn, der ikke får fredagsslik. Børnene får faktisk ikke engang mad nok til at blive mætte! 
Du skal blot sms'e SLIK  til 1900 (så har du doneret 48,00 kr.)
EU VALGET d. 26. maj 2019
FOLKETINGSVALG d. 5. juni 2019
Lions Kolt-Hasselager indsamler brugte briller på EU-valgdagen den 26. maj 2019 i Hasselager Hallen .
Når du skal i hallen for at stemme, kan du i forhallen aflevere dine brugte briller til Lions, som sørger for at brillerne renses, opmåles og sendes til modtagerlandet i Afrika, hvor de udleveres til synshæmmede.
Vi siger tak for brillerne.
Søndag d. 09. juni 2019
Igen med fantastik MTB og landevejs ruter
Vi har igen i år MTB ruter på 41 km. Ruten indeholder 500 højdemeter og er en blanding af asfalt, store og små grusveje samt singletrack. En flot tur der kan nydes enten en eller to gange.
Lions klubberne Sophies Kilde Haderslev, Lions Gram og Lions Vojens inviterer til et spændende og meningsfyldt foredragsarrangement på Tørning Mølle tirsdag d. 21. maj kl. 18:30.
Jeg forsøger her at vise et galleri
{Galleri-754}
Lions Ishøj donerer 35.000 kr. til kampen mod mæslinger

Lions Ishøj holdt Halmarked den 2. og 3. marts 2019. Markedet var totalt udsolgt med 109 stader og op mod 1800 besøgende.
Lions Ishøj havde på forhånd annonceret at hele entréindtægten ubeskåret skulle gå til Lions Internationale Mæslinge Projekt ”One Shot – One Life”.
Lions mål er i samarbejde med Bill & Melinda Gates Foundation og UK Aid at skaffe midler til kampen mod mæslinger, som medfører at over 300 børn dør dagligt.
Lions har fået en udfordring: For hver krone Lions indsamler, dobler Gates Foundation sammen med UK Aid op. I den aktuelle situation betyder det, at der reelt set bliver 70.000 kr. til indkøb af vaccine. Derved kan 9.000 børn blive vaccineret mod mæslinger for livet.
Derfor er vi I Lions Ishøj meget stolte over – sammen med Halmarkedets gæster – at kunne bidrage hertil.

I forbindelse med folketingsvalget den 5. juni 2019, indsamles brugte briller ved alle valgstederne i Silkeborg Kommune.

Kom til en forhåbentlig dansende Pinsesol ved Lions Club Vojens' Pinsearrangement på Tørning Mølle.
Du kan stadig nå at booke en stand på messen.
Se under fanen Aktiviteter / Efterårsmesse
Lions Hammerpigerne er nu klar til Open by i Vodskov torsdag den 23. maj 2019 
Vi laver en formidabel sennep.
Overrækkelse af donationer ved arragement i forbindelse med udgivelse kuponhæfte
Lodtrækning kuponhæfter 2019 er foretaget af notarius publicus og de heldige vindere er:

1. Præmie på  kr. 20.000  til  nr. 8853
2. Præmie på kr. 10.000 til nr 328
3. Præmie på kr. 5.000 til nr 10212
4. Præmie på kr. 5.000 til nr 3930

Præmier bliver udleveret ved at rette henvendelse til Esbjerg Ugeavis som anført i kuponhæftet.
Lions Kolt-Hasselager indsamler brugte briller på valgdagen den 5. juni 2019 i Hasselager Hallen .
Når du skal i hallen for at stemme ved folketingsvalget d. 5. juni, kan du i forhallen aflevere dine brugte briller til Lions, som sørger for at brillerne renses, opmåles og sendes til modtagerlandet i Afrika, hvor de udleveres til synshæmmede.
Vi siger tak for brillerne.
Lions klubberne i Aarhus afvikler for 30. år i træk Aarhus Kræmmermarked på Tangkrogen i Kristi Himmelfartsferien 30. maj til 2. juni.
Når du går til valgurnerne til de kommende valg, kan du også donere dine brugte briller til Afrika. Lions klub Kastrup Tårnby har opstillet indsamlingsboks ved alle valgstederne i Tårnby kommune.
/brilleindsamling

Lions Kastrup-Tårnby indsamler briller ved EU- og folketingsvalget!
Når du går til valgurnerne til de kommende valg, kan du også donere dine brugte briller til Afrika. Lions klub Kastrup Tårnby har opstillet indsamlingsboks ved alle valgstederne i Tårnby.

Jyske Ås Motionscykelløb afvikles 9. juni 2019
Jyske Ås arrangeres af Lions Club Dronninglund med det formål at samle midler ind til uddeling i henhold til Lions formålet. Alt indsamlet bliver uddelt og alt arbejder er frivilligt arbejde. Alt administration betales af Lions medlemmerne.
Lørdag den 26.11 starter salget af lodsedler i Lions julelotteri i Tønder kommune i udvalgte butikker og gadesalg. Salgsstederne er Super Spar og Fribikeshop i Agerskov, Superbrugsen i Toftlund, Daglig´Brugsen i Arrild. Salget slutter 31.12
Årets samlede trækningsliste.
https://dagbladet-holstebro-struer.dk/holstebro/Her-er-Lions-udtraekningsliste/artikel/395105
LIONS støtter børn og familier i Indonesien med 250.000 kroner. Ofrene for det kraftige jordskælv og den tsunami, som fredag ramte den indonesiske ø Sulawesi, kan nu se frem til livreddende støtte fra LIONS Klubbernes Katastrofehjælp.
Der er nu åben for tilmelding til løbet, som køre søndag den 28 april.
En Forårsdag i Gudenådalen 2019
Julehjælp til enlig mor med handicappet barn.
Lions Langå har doneret lærebøger til den frivillige gruppe Budalf
Lions Langå har støttet multihytten i Værum
Lions skriver historie i år. For første gang i Lions 100 årige historie har Lions udpeget en kvindelig International Præsident, Gudrun B. Yngvadottir. Hun har valgt temaet: WE SERVE - The World and our local Communities with Pride, Compassion and Kindness.
Kom og besøg Lions Mariendal Tombola-stand, på Nordjyllands størst livsstilsmesse - Forår 2018. Vi vil igen i år, have masser af lodder og præmier med, og husk at overskuddet går ubeskåret til velgørende formål - 0% til administration - det er Lions Forår 2018, er Nordjyllands største livsstilsmesse, for design, bolig, have, håndværk, oplevelser, fritid, sundhed, mad, vin, velvære, rejser, småbørn og modsvar designmarked.
1
2
Brænder du for at hjælpe - lokalt og ude i verden - er du velkommen hos Lions Mariendal Aalborg. Kontakt os for at høre mere. Vi glædes os til at møde dig.
Her ser du en liste over aktuelle donationer fra Lions Maribo
Den 22. februar besøgte Lions med ægtefæller Lungholm Slot
Mange tak til alle besøgende og udstillere.
Tulipaner mod misbrug 2018
Den 12. april besøgte vi Kramnitze pumpestation
sdf
sdfsdf
Foredrag i Snurretoppen 7.5.18 kl. 19.00 140 pladser - først til mølle døren åbnes kl. 18.00
Tre medlemmer af Lions Hedensted har været med siden klubbens etablering i 1978.
På plænen ved Kildevang tirsdag den 5. juni kl. 10.00 til 15.00
Lillian Paula Nielsen, modtog Melvin Jones Fellowship