til Lions i Brønderslev 

Vores nye hjemmeside er under opbygning, og der vil derfor være tomme sider
og manglende links, men vi opdaterer så hurtigt som muligt.

Kig dig gerne omkring, og skriv endelig til os hvis du har spørgsmål.

(Februar 2019)

Kære haveejere.

Det er tid at tænke på foråret i haven og herunder også på gødning og kalk.
Du bestiller og betaler. Vi leverer til døren til konkurencedygtige priser.
Se mere her.

I ugerne op til den 16. marts 2018 sælger vi tulipaner til firmaer og private.
Vi sælger under mottoet:  "NEJ TIL MISBRUG". 
I anledning af Lions 100 års Jubilæum, fandt der mange spændende aktiviteter sted. Lions Kastrup-Tårnby havde valgt at få hjælp fra 100 skolebørn fra Løjtegårdsskolen til at plante 100 egetræer i Kongelunden
Lions Nysted sælger tulipaner ved byens forretninger på en lørdag i marts.

Overskuddet går til at klubben kan holde "Misbrugs foredrag" for eleverne på skolen
Så er vi ved at være klar til årets gødningssalg.
Du kan få leveret prima havegødning lige til døren den 23. marts 2019.

Køber du din havegødning gennem Lions støtter du samtidig et godt formål.
Se mer under Gødningssalg
Gødningssalg
LIONS LANGEBÆK KLUBHUS.
Bagagerumssalgene kører på Østervold i Randers. Der er åbent den sidste lørdag i månederne april - september. Ønsker du at få en stand, skal du lige tilmelde dig først. Klik på følgende link for yderligere information: Bagagerumssalg
Klubbens ældreudvalg arrangerer hvert år i foråret en hyggeeftermiddag for beboerne på Områdecenter Dronningborg og Områdecenter Vorup.Vort traditionelle årlige bankospil og kaffebord med lagkage for beboerne er normalt en stor succes. Medlemmer fra klubben hjælper beboerne med at udfylde deres plader og sikre, at alle får en gevinst. I år besøger vi Vorup Ældrecenter mandag 11. marts og Dronningborg Ældrecenter onsdag 13. marts
Gødning
Aktuelt i marts

Lions Viborg Borgvold sælger og leverer plænegødning og kalk

Bestil senest 12. marts og få leveret 16. marts

OBS: der leveres kun i Viborg, Bruunshåb, Hald Ege og Birgittelyst.
Onsdag den 13. marts k.19.00 afholder Lions Lejre forårets store bankospil på Hotel Osted (Osted kro), Hovedvejen 151B. Oplysning om start af billetsalg kommer senere.
Dato for Mønsted Kro Marked 2019 er fastlagt.
Hvert andet år udgives i Vendsyssel dette bogværk, hvor forfatterne alle har rødder i det vendsysselske.
Her mødes vi
Søndag d. 02. juni 2019
Igen med fantastik MTB og landevejs ruter
Vi har igen i år MTB ruter på 41 km. Ruten indeholder 500 højdemeter og er en blanding af asfalt, store og små grusveje samt singletrack. En flot tur der kan nydes enten en eller to gange.
Lions Club Fredericia overrakte på et møde d 5/2 2019 i bokseklubben AK Heros Fredericia en donation til klubben på kr. 8.000.
Lions Club Fredericia ønsker med donationen at anerkende AK Heros for det store arbejde klubben udfører, specielt for de unge som kan komme i klubben og træne og dygtiggøre sig både sportsligt og ikke mindst socialt.

Vi i Lions Hellerup er glade for, at kunne være med at hjælpe Øjenforeningen med deres landsdækkende orientering
Når synet svigter ved Øjenlægerne Oliver Klefter og Christel Asserina.
Synet har siden 1925 været en af Lions Internationale, store mærkesager, da Helene Keller bad os om at være ” de blindes og svagtseendes riddere”.

Foredraget afholdes på Sct Lucas Stiftelsen, Torsdag den 28. marts 2019 Kl. 17.00 - 19.00
Vi i Lions Hellerup er glade for, at kunne være med at hjælpe Øjenforeningen med deres landsdækkende orientering: Når synet svigter ved Øjenlægerne Oliver Klefter og Christel Asserina. Synet har siden 1925 været en af Lions Internationale, store mærkesager, da Helene Keller bad os om at være ” de blindes og svagtseendes riddere”.
Foredraget afholdes på Sct Lucas Stiftelsen
Kom og hør mere om Lions Club Fredericia, her fortæller vi om klubbens humaitære arbejde primært i fredericia, men også nationalt og internationalt, det er gratis at deltage, klubben er vært ved et stykke mad og en kop kaffe

Tirsdag den 26. marts 2019

Lions Club Fredericia overrakte på et møde d 5/2 2019 i bokseklubben AK Heros Fredericia en donation til klubben på kr. 8.000.
Lions Club Fredericia ønsker med donationen at anerkende AK Heros for det store arbejde klubben udfører, specielt for de unge som kan komme i klubben og træne og dygtiggøre sig både sportsligt og ikke mindst socialt.
Donationen er en kærkommen påskønnelse, siger Formand Knud Wagner, som oplyser at pengene skal gå til indkøb af udstyr til klublokalet, hvor en del af udstyret trænger til fornyelse.
I klubben kommer både piger, drenge og voksne og lærer boksningens ædle kunst, samtidigt med at de lærer at begå sig i en gruppe, hvor der er et regelsæt der skal respekteres og arbejdes efter.

Vi bidrager til ungdomslejre for teenagere fra hele verden, her og i udlandet.
Vi har hjulpet "Ungdomsskolens" "Projekt Afrika" på vej økonomisk.

VI planlægger en fest på Hotel Vildbjerg d. 4. april 2019.
KÆMPE BINGO-SPIL
På Skottegårdsskolen  -  indgang fra Nordmarksvej
Søndag d. 10. marts 2019
1. ste spil begynder kl. 11.00 - 2. spil kl. 14.30
På Skottegårdsskolen - indgang fra Normarksvej
SØNDAG DEN 10. MARTS 2019

1. spil begynder kl. 11.00 - 2. spil kl. 14.30

Flotte gevinster i Bingo og Kineserlotteri.
Lions Katastrofehjælp yder hjælp ved katastrofer rundt omkring i verden.
Søndag den 3. marts 2019 kl. 13.30. Aaruphallen, Skolegade 3, Aarup.
Dørene åbnes kl. 12.00.
I anledning af Lions 100 års Jubilæum, fandt der mange spændende aktiviteter sted. Lions Kastrup-Tårnby havde valgt at få hjælp fra 100 skolebørn fra Løjtegårdsskolen til at plante 100 egetræer i Kongelunden. Som tak for indsatsen, var børnene medunderskriver på en check på 100 x 100 kr. = Kr. 10.000 til børnecancerfonden hvor en repræsentant fra fonden modtog checken og fortalte børnene om det, selv at have et kræftramt barn.
Lions Tommerup sælger/leverer igen i år kunstgødning på udvalgte adresser til private husstande med postnr. 5690.
Overskuddet går ubeskåret til Lions Clubs humanitære og velgørenheds arbejde i 5690 Tommerup.
Betalingen foregår via MobilePay eller kontant.
Jyske Ås Motionscykelløb afvikles 2. juni 2019
Jyske Ås arrangeres af Lions Club Dronninglund med det formål at samle midler ind til uddeling i henhold til Lions formålet. Alt indsamlet bliver uddelt og alt arbejder er frivilligt arbejde. Alt administration betales af Lions medlemmerne.
sdf
sdfsdf
Lions skriver historie i år. For første gang i Lions 100 årige historie har Lions udpeget en kvindelig International Præsident, Gudrun B. Yngvadottir. Hun har valgt temaet: WE SERVE - The World and our local Communities with Pride, Compassion and Kindness.
LIONS støtter børn og familier i Indonesien med 250.000 kroner. Ofrene for det kraftige jordskælv og den tsunami, som fredag ramte den indonesiske ø Sulawesi, kan nu se frem til livreddende støtte fra LIONS Klubbernes Katastrofehjælp.
Lørdag den 26.11 starter salget af lodsedler i Lions julelotteri i Tønder kommune i udvalgte butikker og gadesalg. Salgsstederne er Super Spar og Fribikeshop i Agerskov, Superbrugsen i Toftlund, Daglig´Brugsen i Arrild. Salget slutter 31.12
Julestue den 30. Nov og 1. Dec 2018
Årets samlede trækningsliste.
Hovedgevinster på 25000 kr er udtrukket på nr 4508
https://dagbladet-holstebro-struer.dk/holstebro/Her-er-Lions-udtraekningsliste/artikel/395105
Der er nu åben for tilmelding til løbet, som køre søndag den 28 april.
En Forårsdag i Gudenådalen 2019
februar vindernumre er nu trukket. Se de heldige vindere her
Julehjælp til enlig mor med handicappet barn.
Lions Club Glostrup arrangerer støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber i Glostrup Bio til fordel for klubbens humanitære arbejde
Kom foråret i møde med gødning fra Lions Igen i år har Lions Struer et godt tilbud til alle haveejere, så de nemt og billigt kan få haverne gjort forårsklare.
Mange tak til alle besøgende og udstillere.
Lions Solrød havde i december indsamling til julekurve
I 2018 fylder Lions Club Nørre Rangstrup 25år. Dette markeres i forbindelse med vores forårs messe i Toftlundhallen den 3 og 4 Marts
Kom og besøg Lions Mariendal Tombola-stand, på Nordjyllands størst livsstilsmesse - Forår 2018. Vi vil igen i år, have masser af lodder og præmier med, og husk at overskuddet går ubeskåret til velgørende formål - 0% til administration - det er Lions Forår 2018, er Nordjyllands største livsstilsmesse, for design, bolig, have, håndværk, oplevelser, fritid, sundhed, mad, vin, velvære, rejser, småbørn og modsvar designmarked.
Brænder du for at hjælpe - lokalt og ude i verden - er du velkommen hos Lions Mariendal Aalborg. Kontakt os for at høre mere. Vi glædes os til at møde dig.
Her ser du en liste over aktuelle donationer fra Lions Maribo
Den 22. februar besøgte Lions med ægtefæller Lungholm Slot
Lions Club Glostrup afholder loppemarkeder på Glostrup Torv hver lørdag i maj, juni, juli og august måned. Markederne afholdes i samarbejde med Glostrup Kommune, Glostrup Shoppingcenter og Folkebladet. Underholdning på scenen 2 lørdage hver måned.
Tulipaner mod misbrug 2018
1
2
Den 12. april besøgte vi Kramnitze pumpestation
Foredrag i Snurretoppen 7.5.18 kl. 19.00 140 pladser - først til mølle døren åbnes kl. 18.00
Tre medlemmer af Lions Hedensted har været med siden klubbens etablering i 1978.
På plænen ved Kildevang tirsdag den 5. juni kl. 10.00 til 15.00

Efter den beklagelige aflysning af nytårskoncerten pga. sygdom forbereder Lions Skælskør nu lodsalget til årets Harboe Ræs lørdag den 11. august.

Nærmere oplysninger vil følge her og i dagspressen.

 


Fotos: Egon Jensen, Lions Skælskør