Lions Vissenbjerg-Aarup ønsker godt nytår til vores samarbejdspartnere og alle jer, der har støttet os ved at deltage i vores aktiviteter.
Jeres støtte gør det muligt for os at hjælpe, hvor der er behov, sidst i forbindelse med Lions madindsamling.
Vi glæder os til vi ses i det nye år.
Kunstauktion den 6. januar 2018 over de kunstværker, der har været udstillet i december i byens butikker.
sct
efterårsstemning
Gevinstlisten for Lions Julelotteri Julen 2017 kan ses her:

Gevinstliste Julen 2017
Lions Club Fredericia donerede d. 11/12 2017: 3 x 10.000 kr. til 3 forskellige julehjælpsarrangementer i Fredericia
Anja Rand som afholdte juleaftensarangement d. 17/12 på Trinity. Fredericia frivilligcenter som holder juleaftensarrangement d. 24/12, og Dansk Folkehjælp, som uddeler julepakker
På billedet ses repræsentanter fra de 3 modtagere, samt Lions Club Fredericias præsident:.
Den 3. marts 2018 er der igen Irsk aften i Sløjfen i Hadsten.
Det er lionsklubberne i Favrskov der står bag arrangementet, der plejer at spille for fuld hus.
Så er vinderlisterne for julelotteriet klar

Gevinsterne til dette lotteri er skænket af de lokale forretninger og virksomheder i Lemvig kommune.
Den 22 januar uddeler Liuons Club Fredericia Lions Prisen Fredericia 2018 på kr. 25.000 til Kirkens Korhærs Varmestue
Kirkens Korshærs varmestue er valgt som modtager da Lions Club Fredericia gerne med denne donation vil anderkende det store og flotte sociale arbejde, som varemstuen gør for de ensomme, enlige og hjemløse i Fredericia kommune
Gavekort på 2500 kr i Dagli`Brugsen Tylstrup: vindernummer 3829
Gavekort på 2500 kr i Dagli`Brugsen Sulsted:  vindernummer 3550
Hovedgevinsterne i vores julelotteri er udtrukket.
Se om du har vundet
Hvert år i november måned sælger klubben lodder til vort julelotteri.

Gevinsterne til dette lotteri er skænket af de lokale forretninger og virksomheder i Lemvig kommune.

Så er trækningslisterne for Julelotteriet klar.
TUSIND TAK🤝😄
Siger vi i Lions for en helt fantastisk opbakning til vores juleindsamling. I bidrager med jeres flotte hjælp med ikke mindre end 17 fyldte indkøbsvogne!!👌 Alt dette til fordel for Røde Kors som giver en masse familier i Bjerringbro og omegn et lyspunkt og hjælp i julen🎄🎅
Lions Brande er glade for at kunne byde Kristian Sommer Jacobsen velkommen som nyt medlem i vores klub. 
Den 4. december 2017 trak et spændende foredrag med Johannes Langkilde alle aldersgrupper til Hjørring Gymnasium. Titlen på foredraget var:
"Da amerikanerne gik hver til sit"
Der var flere forskellige boder, både ude og inde, hvor der bl.a. kunne købes adventskranse, juleting, røget ål samt andet godt. der var ligegeledes mulighed for at købe gløg, sodavand, æbleskiver, som kunne nydes inde i varmen.

4.398 par brugte briller blev resultatet af de 6 lionsklubbers brilleindsamling ved kommunalvalget i Randers Kommune.

På valgdagen blev der samlet briller på valgstederne
En stor tak skal lyde til alle der har doneret gamle briller til vores indsamling. 124 par blev der samlet ind, og de bliver nu sendt videre til landsindsamlingen. Skulle der være nogle der ikke nåede i Spar med brillerne kan de lægges i postkassen på E.J. Overbyes Vej 13, 9430 Vadum.
Hvert år i marts Inviteres byens plehjemsbeboere til underholdning og kaffe i RemisenBrande.
Lions Brande arrangerer hver sommer en velbesøgt Street art Festival

Den festlige nytårskoncert  med Wienertrioen og Dorthe Elsebet blev afviklet søndag den 14/1 2018 på Postgården, Skælskør.
Alle leverede på topniveau, så det blev en sprudlende og humørfyldt eftermiddag, der også ind imellem havde stille og andægtige passager. Det festlige stod dog øverst - og de 150 tilhørere gik glade og opstemte hjem!
Tak for støtten til Lions Skælskør! 

Gå med til en god oplevelse.
757 par briller blev der lagt i vores indsamlingskasser på de to valgsteder.
Samtidig er der igenem de sidset tre månder kommet 350 par briller i indsamlingskassen på Wiedergården, så i alt er der netop sendt 1.107 par briller til Multicenter Syd.
Lions Club Fredericia Prisen 2018

Lions Club Prisen 2018, uddeles d. 22 januar til Kirkens Korshærs Varmestue, som
doneres kr. 25.000 til det store flotte sociale arbejde, der udførres til gavn for ensomme, enlige og hjemløse i Fredericia kommune
Kom og Oplev musikalske toner når Lions Lejre og Osted Valgmenighed indbyder til nytårskoncert søndag 14 januar kl. 15:00
Foreningen Urban Street Zone har netop indviet den nye skaterbane. Lions BRande har doneret 10.000 kr. til opbygningen af banen.

På denne hjemmeside vil du finde relevante oplysningen om Lions Danmarks donationer samt hvad der sker i din lokale Lionsklub i Lejre.

Nu er vindernumrene på kalenderen udtrukket
Nu foreligger trækningslisterne for årets julelotteri - skynd dig at se om du har vundet!! Succesen fortsatte med et rigtig flot resultat og overskud til gavn for Lions Club Vojens' hjælpearbejde
Lions Hedensted indsamler brugte briller, når Tombola-vognen opstilles foran Superbrugsen i perioden 20. til 23. december 2017
Årets samlede trækningsliste.
Trækningsliste -16. december 2017
Michael Nørrelund fra DR P4 Syd fortæller om hjertevarme fra sin tur som Julevagabond. "LÆS MERE FOR BILLETTER!"
En stor tak til vore lokale sponsorer til Lions Julelotteri Tønder Kommune 2017. Her kan du se navnene på vore sponsorer.
Udtrækning 19. december 2017
Udtrækning 18. december 2017
Klubben indsamler varer på lørdag og søndag ved BILKA Ishøj
Lions Hedeland har indsamlet madvarer til Værestedet Paraplyen og doneret juleposer til Forælder Fonden
Udtrækning 20. december 2017
Nu er den på gaden. Kalenderen er resultat af et samarbejde mellem de to humanitære foreninger Soroptimist International Randers og Lions Club Purhus.
Brugte briller vinder valget Over 20.000 par briller kom ind ved Lions brilleindsamling ved valget 2017. Før valgdagen opfordrede Lions klubber landet over vælgerne til at aflevere deres brugte briller til Afrika.
Kom foråret i møde med gødning fra Lions Igen i år har Lions Struer et godt tilbud til alle haveejere, så de nemt og billigt kan få haverne gjort forårsklare.
Per Nielsen er solist ved årets nytårskoncert i Taulov.
Trækningsliste 22. december 2017
Udtrækning 21. december 2017.
Så er trækningslisterne fra Julelotteriet lagt op på hjemmesiden. Se om du har vundet - og husk at afhente din præmie. Go' Jul :-)
Udtrækning 23. december 2017
Lions Cup Indendørsstævne i fodbold, for mænd, mix-hold i grupperne, under 35 år og over 35 år.
Tak til jer der havde boder, og tak til jer der lagde vejen forbi. Vi er lidt skuffede over sæsonnen, så hvis du har nogle ideer til hvordan vi kan gøre det bedre og få en større tilslutning så skriv et indlæg. - vi vil så bruge alle indlæg i vores planlægning.
Nogle særlige ildsjæle har brugt megen af deres fritid på at skabe et fundament for syriske flygtningebørn og andre, der har behov for at få mere indhold i hverdagen.
Reflekshjerter er uddelt til alle 0-klasserne i Karlslunde
Endnu en hyggelig eftermiddag med bankospil og kage til
Lions Langå indsamler brugte briller ved valgstederne den 21. novemver
Snart åbner vi endnu engang for det årlige Julemarked på Ulstrup Slot, det er som sædvandlig den første hele weekend i december, dvs. den 2-3. december 2017.
Lions Club Glostrup arrangerer støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber i Glostrup Bio til fordel for klubbens humanitære arbejde
10.09.2017: Lions Ingeborg Skeel kan glæde sig over stor interesse for Efterårsmessen 2017.
Bjørn Petersen, Mørkøv, blev ved klubmødet den 11.sep. optaget som medlem af Lions Tornved.
Lions Club Dronninglund arrangerer kirkekoncert med Jette Torp i Dronninglund Slotskirke Søndag den 3. December kl. 16:00
Ansøgningsskema til Kvicklys og Lions julehjælp kan hentes i indgangsforhallen i Kvickly ved den store julehjælpstavle - og skal afleveres inden den 19/11 207.
Lions Daisy holder julestue i Pakhuset, Sct. Kikkels Kirke
Lions Ishøj samlede briller ind til Afrika
December vindernumre er nu trukket. Se de heldige vindere her
Årets bankospil afholdes 26. november kl. 14 i KHIF-hallen.
Invitation til Lions Golf Cup 2018
Igen i år støtter Lions humanitært arbejde. blandt andet ved salg af lodsedler til 10kr stykket. Alt overskud går 100% videre
Lions hjælper. Er du enlig forsørger på kontanthjælp med hjemmeboende børn kan du søge Lions Solrød om en Julekurv
Lions brillerer ved valget Når du går til valgurnen ved kommunalvalget, kan du også donere dine brugte briller til Afrika. Lions Sydthy har opstillet indsamlingsbokse ved de 5 valgsteder i Sydthy: Koldby, Bedsted, Hurup, Vestervig og Ydby - Vores brilleindsamlinger plejer et være populære, fx indsamlede Lions klubberne ved EU-valget landet over mere end 16.000 par briller, siger klubbens præsident Bjarne Breinholt, - og da vi ved, at valgdeltagelsen er noget højere ved kommunalvalg, håber vi på at kunne sætte en lille rekord! Brillens rejse til nyt liv Brillerne sendes allerførst til en produktionsskole på Falster. Skolens elever sorterer brillerne, renser og måler dem op. De markeres med styrke og pakkes i kasser med 50 briller af samme styrke. Over 30.000 par briller forlader hvert år vores opmålingssted for at blive fragtet ud i verden, især til Afrika, men også til andre områder i verden. Nogle briller må dog kasseres, men af disse briller tages glassene ud og stellene sorteres i metal og plastik, hvorefter delene sendes til genbrug. På modtagerstedet sørger professionelle øjenlæger eller trænede frivillige Lions for at undersøge de synshæmmede, så brillerne kommer til de rette brugere, og pludselig kan de synshæmmede se tydeligt igen, hvilet selvsagt giver stor glæde hos modtagerne. Syn er et Lions fokusområde Kampen mod blindhed har altid været et kerneområde i Lions, fx var Lions med i udviklingen af den hvide blindestok, uddannelse af førerhunde, etablering af øjenbanker og -hospitaler i 3. verdens lande, ligesom Lions har samlet penge ind til mæslingevaccinationer (mod blindhed) m.m. Derfor er det også naturligt at brilleindsamling er i fokus her ved Lions 100 års jubilæum. - Og der er brug for det: Hvert minut fødes der et nyt synshæmmet barn et eller andet sted i verden, slutter præsident Bjarne Breinholt.
Lions Club Glostrup afholder kræmmer- og loppemarked i Glostrup Hallen lørdag den 6. og søndag den 7. oktober 2018.
I Havdrup og Solrød har vi fire indsamlingssteder, Profil Optik i Solrød Center, Brillegalleriet på Solrød Strandvej, Jersie Menighedshus og Havdrup Sognegård.
Lions Club Solrød har 45 års jubilæum Den 27. oktober 2017 havde Lions i Solrød 45 års jubilæum. Det blev fejret på dagen med en reception oven over Solrød Bibliotek, og i dagens anledning donerede klubben 45.000 kroner, 1.000 kr. per jubilæumsår.
En selvejende institution, hvis overskud ubeskåret går til Lions Club Assens' humanitære og sociale arbejde. Reservér lokalet på tlf. 2442 7157.