Giv dit fredagsslik på sms og del din donation på Instergram med #fredagsslik,  så fordobler Lions din donation.
Op til den første fredag i juni lancerer Lions Katastrofehjælp sammen med UNICEF en stor kampagne, hvor budskabet er: "Giv dit fredagsslik til børn ramt af sultkatastrofen i Afrika.
SMS Slik til 1900 og doner 48 kroner" Kampagnen kører på dagblade, sociale medier og mange radiostationer.
Tak for din støtte.
Så var Lions igen i år med en tombola på Dalager Marked 25.5-27.5.2018.

Vi havde mange fine gevinster, og takker alle vores sponsorer uden hvis støtte det ikke ville være muligt for os at stille op. Klik videre for at se fotos.
Lions klub Guldgaasen har hermed fornøjelsen at annoncere udtrækningen af  rejsegavekortet i forbindelse med salget af Guldhæftet
Rejsegavekortet på 10.000 kr til Sun Tours er udtrukket på nr: 870
Den heldige vinder af rejsegavekortet kan henvende sig til: Trine Fage Krogh på telefon 61700188
Stort tillykke ønsker Lions klub Guldgåsen
Lions Hellerup afholder igen sit årlige Loppemarked på Ibstrup Torv, Smakkegårdsvej 173, 2820 Gentofte lørdag d. 16. juni kl. 10 til 13.
Lions Hellerup afholder igen sit årlige Loppemarked på
Ibstrup Torv, Smakkegårdsvej 173, 2820 Gentofte 
lørdag d. 16. juni kl. 10 til 13.
UNICEF og LIONS har indgået et 3-årigt samarbejde med det formål at hjælpe de børn i verden, som lever i katastrofer, der sjældent fanger danskernes opmærksomhed.
SMS "Slik" til 1900 og donér 48 kroner - så kan 5 børn få én dags livreddende behandling.
Årets udgave af Street art festival er nu tæt på. Der er i år mulighed for at opleve både kendte og nye kunstnere på byens pladser. Der vil være performance kunst i RemisenBrande og sulten kan stilles i street food området , hvor du kan opleve mad fra hele verden.
Lions Dragør uddelte d. 1. maj den nyindstiftede Lions Pris Dragør til Lena Just Lund fra Dragør Turistkontor. Prisen er på 10.000,- kr.
Lørdag den 25. august, fra kl. 11.00 til kl. 14 (...15).
Det bliver en fantastisk dag: 6 silderetter, nybagt rugbrød, øl og snaps fra Braunstein - og det hele foregår på Køge Havn... udfor Bryggeri BRAUNSTEIN i et kæmpetelt.
Levende rullende Jazz-musik for det hele til at glide lettere ned!
Lions Hellerup gennemfører igen i år en Donation Day i samarbejde med Rotunden - Hellerup Foodmarket, MENY, hvor Lions på lørdag den 26. maj vil hjælpe kunderne med at pakke deres varer. Samtidig vil klubben have en lille tombola med flotte gevinster. Meny donorer 10 kr. pr. kunde.
Marinehjemmeværnet i Dragør afholder NAVY DAY på Dragør Fort og Dragør Havn for 32. gang grundlovsdag tirsdag d. 5 . juni kl. 13.00–17.00.
NAVY DAY afholdes i samarbejde med Dragør Fort og Lions Dragør
Associeret professor, MD, PhD Miriam Kolko, Københavns Universitetshospital, Rigshospitalet modtog i lørdags (2. juni) på Lions Danmarks årsmøde i Horsens LionsPris til at finde en metode til at diagnosticere grøn stær tidligt, så behandling kan komme i gang så hurtigt som muligt.
Lions Varde har bidraget med kr. 3.000 til årets LionsPris.
Over 1 mio. børn vaccineret mod mæslinger

De danske Lionsklubber, herunder Lions Absalon Roskilde - har siden 2012 kørt mæslingeprojektet "One shot - one Life" for at vaccinere børn mod mæslinger i 3. verdens lande. Projektet sker i et tæt samarbejde med Lions Club International Foundation (LCIF), der onsdag d. 13. juni fejrer 50 års jubilæum.
"Under kampagnen har Lions Danmark været med til at vaccinere 456 børn i gennemsnit om dagen - vel at mærke alle årets dage," udtaler Michael B. Hansen, formand i Lions Absalon Roskilde. "- Og det antal skal ses i sammenhæng med, at hver dag dør omkring 335 børn af mæslinger, og 30 pct. af de mæslingeramte børn får følgesygdomme som blindhed, høretab eller hjerneskade."
Igen i år arrangerer Lions Club Lystrup, En dag i Tivoli Friheden med indgang, turbånd og madpakke.
Denne dag er for de børn som er i behandling, enten ambulant eller indlagte, som kan få fri fra deres seng denne dag, sammen med søskende og forældre
De fleste børn som har sygdomme som er kroniske, har søskende. Disse søskende bliver mange gange kaldt, ”skyggebørn”, da de ofte må affinde sig med at måtte aflyse oplevelser og lignende, på grund af at deres syge søsken bliver syg. Derfor inviterer Lions Club Lystrup også søskende med denne dag. Hvis det er så uheldigt, at det syge barn er sygt denne dag, bliver søskende inviteret alligevel, hvis de har lyst, og mulighed for at komme.
Dagen slutter kl. 17.00, men så er de fleste også trætte, efter en lang dag i alle Tivoli Frihedens ”legeredskaber”.

Det er muligt for Lions Club Lystrup at lave en sådan dag, da de aktiviteter klubben har, bliver besøgt så godt af publikum i Aarhus.
LionsPris på 500.000 kr. gives i år til projekt om tidlig diagnosticering af grøn stær.

Lions Kerteminde er en af de danske Lions klubber, der har været med til at skaffe de 500.000 kr. til årets Lions Pris, der blev uddelt i lørdags på Lions årsmøde.
FN’s børneorganisation UNICEF og LIONS Katastrofehjælp går sammen om at hjælpe de børn verden over, som lever i katastrofer, der sjældent fanger danskernes opmærksomhed.
Lions Pris på kr. 500.000 blev i år givet som hjælp til at finde en metode til tidligt at diagnosticere grøn stær, så behandling kan komme i gang så hurtigt som muligt. 
Fantastisk resultat da Lions Dragør, lørdag d. 28. april, igen samlede mad ind til Værestedet ”Hugs and Food” i Nansensgade i København.

Lions Kjellerups tulipan aktivitet var vellykket. Stor tak til alle der støttede projektet.

Lions Brande har 22. april været igang med at fjerne resterne af street art malerierne på torvet. Der var gang i de store højtryksrensere. Torvet er nu klar til at modtage kunstnerne til årets Street art festival som går igang 30 juni og 1. juli 2018. 
Dansk Mølledag 2018

Den 25. danske mølledag er den 17. juni 2018
med over 100 åbne møller over hele landet.
Arrangør: Dansk Møllerforening og Møllepuljen.
www.danskmølledag.dk 
I forbinderlse med Ølby-festival i Ølby Center i maj 2018 arrangerer Lions Køge Bugt et loppemarked for private og børn

Lørdag, den 5. maj fra kl. 9 - 16

100 års gaven fra Lions Varde
Onsdag den 17. april 2019 kl. 18:30 Generalforsamling i klubhuset. Dagsorden jf. vedtægterne
Vommevad forsamlingshus og Lions Jernløse afholder JAZZ søndag
afvikles 14. september på Randers Golfklubs bane. Her spiller tilmeldte hold (firmahold e.lign.) á 4 mand en fornøjelig formiddagsmatch, som ender med frokost og præmieuddeling. For yderligere oplysninger kontakt os på randers@lions.dk
På klubbens ordinære generalforsamling på Hotel Arnbjerg,
den 9. april 2018, valgtes bestyrelsen for det kommende klubår.

LIONS HELLERUP afholder auktion i Kavalergården på Bernstorff Slot søndag 15.  april kl. 15.00, med eftersyn fra kl. 13.00.
Klubben støtter op om projekt UNICEF BY 2018 og har derfor besluttet at indtægterne fra den årlige kunstauktion skal gå til  dette projekt.


I den anledning har en række fremtrædende grønlandske kunstnere doneret værker til auktionen. Det drejer sig om Buuti Pedersen, Gukki Nuka Møller, Bolatta Silas Høegh, Sissi Møller og Aka Høegh.
Herudover er der værker  doneret af Danske Bank. De består af grafiske værker fra perioden ca. 1970 – 1990 skabt af anerkendte danske kunstnere.
Endelig er der nogle malerier af den lokale kunstner Jacob Gadd.

Som auktionarius får Lions hjælp af Frederik Bruun Rasmussen, der er tredje generation i Bruun Rasmussen Kunstauktioner, og er vokset op med kunst og antikviteter.
Han har selv en særlig interesse for moderne kunst og har deltaget som vurderingsekspert i DR’s populære kunst og antikvitetsprogram ”Hvad er det værd?”.

Forud for auktionen vil det være muligt at spise brunch på Bernstorff Slot. Denne skal bestilles direkte på slottet.
  https://bernstorffslot.dk/

Den første lørdag i måneden har Lions Kjellerup opstillet tombolavogn på torvet i Kjellerup.
I forbindelse med Lions Club Vadums 40 års Jubilæum søndag 27. maj 2018 er der mulighed for at ansøge om støtte… Der er mulighed for, at foreninger og enkeltpersoner kan søge om donationer til velgørende formål, når der foreligger en velbegrundet ansøgning. Ved bedømmelse af støttebehovet lægges der vægt på, at der er tale om et formål, som kun i meget begrænset omfang er berettiget til støtte fra stat og kommune. Formål i lokalområdet i og omkring Vadum og Nørhalne nyder fortrinsret i forhold til andre dele af Danmark. Sidste frist for ansøgning er onsdag 16. maj 2018.
Den 2 maj 2018 har Lions Club Guldgåsen 15 års fødselsdag. Det fejres som altid med et tilbageblik på historien bag Guldgåsen som blev chartret på Nibe Rådhus i 2003. Lions Club Nibe var moderklub for "gæssene". Dengang var der 21 medlemmer i klubben, med charterpræsident Susanne Jensen. Igennem 15 år har klubben arrangeret mange forskellige aktiviteter, hvor alt overskuddet gennem årene er doneret til hunanitære formål.

Lions Forårsbazar

Så er foråret igen over os og Lions Løgumkloster afholder traditionen tro deres forårsbazar hos Peugeot og Håndværkergården i Løgumkloster.
Bazaren afholdes søndag den 27. maj 2018 mellem kl, 09.30 og 15.30. Der vil være udstilling af brugskunst m.m. hos Peugeot, der vil blive afholdt loppermarked på Håndværkergården og der vil være mulighed for at købe noget at spise og drikke.

Så kridt skoene og besøg Bazaren og gør et godt køb.
Fredag den 18. maj går salget af stadepladser i gang  til
Lions Antik- og Kræmmermarked 2018 i Køge midtby

Lions Club Nibe Guldgåsen fejre i år 15 års dagen for chartringen af klubben.

Kæmpe Skt. Hansbål kl. 21.30. Midsommervise med Good Old times rockorkester...
Borgmester Marie Stærke holder båltalen!
Lions sælger drikkevarer. Der er grillpølser og pandekagesalg. Stor feststemning - og godt vejr!!
ALLE er velkomne - og der er gratis adgang....

En stor tak til vore lokale sponsorer til Lions Julelotteri Tønder Kommune 2017. Her kan du se navnene på vore sponsorer.
Foredrag i Snurretoppen 7.5.18 kl. 19.00 140 pladser - først til mølle døren åbnes kl. 18.00
Se fotos fra den solrige majaften
Den 12. april besøgte vi Kramnitze pumpestation
Tre medlemmer af Lions Hedensted har været med siden klubbens etablering i 1978.
Husk Solbjerg Sø Løbet og Solbjerg Marchen. Link til tilmelding på næste side.
Tulipaner mod misbrug 2018
Søndag den 7 oktober 2018 afholder Lions Club Kastrup-Tårnby sit næste kæmpe Bingospil i Skottegårdsskolen aula. Afsæt allerede datoen i din kalender
Lions Club Glostrup afholder loppemarkeder på Glostrup Torv hver lørdag i maj, juni, juli og august måned. Markederne afholdes i samarbejde med Glostrup Kommune, Glostrup Shoppingcenter og Folkebladet. Underholdning på scenen 2 lørdage hver måned.
Kom og få en god dag med loppemarked samt lidt til ganen - deltag i vores tombola, alt sammen går til vores humanitære arbejde. Vi ses søndag 26 maj 2018 mellem 10 og 16.
På plænen ved Kildevang tirsdag den 5. juni kl. 10.00 til 15.00
Se her om du har vundet i årets andevæddeløb 2018.
Lions Club Glostrup arrangerer støttekoncert med Lune Carlsen og Søren Sebber i Glostrup Bio til fordel for klubbens humanitære arbejde
Gennem Lions International ungdomsprogram, Youth Camp Exchange, har Lions Vordingborg udvalgt den heldige som i år skal repræsentere Danmark og Lions Vordingborg i det store udland. Valget faldt på Tarik Deljkovic, han er 18 år gammel, er bosiddende i Vordingborg og bliver student her med udgangen af juni på Vordingborg Gymnasium.
Lørdag d. 23. juni fra kl. 17.30
UNICEF skriver: "Fredagsslik-kampagnen gav 1.3 mio. kr. Det svarer til, at vi kan hjælpe over 163.501 børn med livreddende hjælp.
LionsPris på 500.000 kr. blev i juni givet til projekt om tidlig diagnosticering af grøn stær. Associeret professor, MD, PhD Miriam Kolko, Københavns Universitetshospital, Rigshospitalet modtog i lørdags på Lions Danmarks årsmøde i Horsens LionsPris til at finde en metode til at diagnosticere grøn stær tidligt, så behandling kan komme i gang så hurtigt som muligt.
Juni vindernumre er nu trukket. Se de heldige vindere her
Lions var naturligvis en del af bybilledet på denne dejlige aften d. 1. juni i Vordingborg by. Vi havde vores tombola med og mange gik fra os med gevinst. Måske et medlemskab af Lion:
Vil du: - Hjælpe andre som har det svært, - Gøre en markant forskel - Være en del af verdens største netværk - En del af godt kammeratskab - En organisation med INGEN administation, ja så kontakt os NU
Mange tak til alle besøgende og udstillere.
Så er trækningslisterne fra Julelotteriet lagt op på hjemmesiden. Se om du har vundet - og husk at afhente din præmie. Go' Jul :-)
Der er nu åben for tilmelding til løbet 2018, som køre søndag den 29 april.
EN FORÅRSDAG I GUDENÅDALEN
Brugte briller vinder valget Over 20.000 par briller kom ind ved Lions brilleindsamling ved valget 2017. Før valgdagen opfordrede Lions klubber landet over vælgerne til at aflevere deres brugte briller til Afrika.
Kom foråret i møde med gødning fra Lions Igen i år har Lions Struer et godt tilbud til alle haveejere, så de nemt og billigt kan få haverne gjort forårsklare.
Michael Nørrelund fra DR P4 Syd fortæller om hjertevarme fra sin tur som Julevagabond. "LÆS MERE FOR BILLETTER!"
Nu foreligger trækningslisterne for årets julelotteri - skynd dig at se om du har vundet!! Succesen fortsatte med et rigtig flot resultat og overskud til gavn for Lions Club Vojens' hjælpearbejde
Lions Hedensted indsamler brugte briller, når vi sammen med ØHK afholder årets Bankoshow i Hedensted Centeret, tirsdag den 27. marts 2018
Årets samlede trækningsliste.
HUSK Bagagerumsmarked på P-pladsen ved Tarupcenteret. 17. juni 2018! Tilmelding til lonerlarsen@post.cybercity.dk /tlf. 5137 1098, eller mød op på pladsen, der åbner kl. 8. På gensyn i Tarup
Her ser du en liste over aktuelle donationer fra Lions Maribo
Den 22. februar besøgte Lions med ægtefæller Lungholm Slot
27.02.2018: Fire plejehjem har haft besøg af klovne fra Forglemmigej. Et besøg, der spredte glæde blandt beboerne.
26.02.2018: Lions Ingeborg Skeel er igen i år med i den landsdækken tulipanaktivitet, hvor de indsamlede midler anvendes i kampen mod misbrug blandt unge i lokalområdet.
En af klubbens ældste og klubbens kasserer i mange år er gået bort
Brænder du for at hjælpe - lokalt og ude i verden - er du velkommen hos Lions Mariendal Aalborg. Kontakt os for at høre mere. Vi glædes os til at møde dig.
Lions Tornved har afholdt et skrabe lotto. Regnskab vises.
Lions Solrød havde i december indsamling til julekurve
I 2018 fylder Lions Club Nørre Rangstrup 25år. Dette markeres i forbindelse med vores forårs messe i Toftlundhallen den 3 og 4 Marts
Kom og besøg Lions Mariendal Tombola-stand, på Nordjyllands størst livsstilsmesse - Forår 2018. Vi vil igen i år, have masser af lodder og præmier med, og husk at overskuddet går ubeskåret til velgørende formål - 0% til administration - det er Lions Forår 2018, er Nordjyllands største livsstilsmesse, for design, bolig, have, håndværk, oplevelser, fritid, sundhed, mad, vin, velvære, rejser, småbørn og modsvar designmarked.
En selvejende institution, hvis overskud ubeskåret går til Lions Club Assens' humanitære og sociale arbejde. Reservér lokalet på tlf. 2442 7157.