11/06-2018

FredagsSLIK - en succes med SMS

Rekord på SLIK kampagnen

SLIK bliver til 558.000 portioner livreddende behandling for sultende børn i Sydsudan, Somalia, DR Congo, Nigeria og Yemen, når danskerne i stor stil bakker op om UNICEFs fredagsslik-kampagne, som Lions Katastrofehjælp for første gang deltog i fredag den 1. juni. Katastrofehjælpen fordoblede ved fredagens store SMS kampagne indbetalingerne op til et samlet beløb på 250.000 kr. Det indsamlede beløb i fredags blev på 1,3 mio. kr., mens UNICEFs samlede beløb for hele kampagnen blev på 4,5 mio. kr. Det er det største beløb, der er samlet ved SLIK kampagnen.

Lions Katastrofehjælp har indgået et treårigt samarbejde med UNICEF om at deltage i fredags-slik kampagnen, for at sætte fokus på "de stille katastrofer". Denne gang går pengene til livreddende behandling til børn i fem hårdt ramte afrikanske lande.