01/12-2018

Klik her: Husk Lions vareindsamling 8. dec.

Læg en ekstra varer i indkøbsvognen - se også TV2

Næste lørdag samler Lions klubber rundt om Danmark  varer ind til lokal institution/julehjælpskurver /hjemløse/væresteder

Lions Hinnerup tyvstartede - se indslag på Madindsamling Hinnerup

I Lions ønsker vi, at alle får en god jul.  Når du køber ind på lørdag, lægger du en ekstra vare i din kurv. Ved udgangen af butikken står Lions med en stor indkøbsvogn, hvori du så lægger den ekstra vare.  Når vareindsamlingen slutter, bringer Lions varerne hen til modtageren.

Inden indsamlingen har Lions indhentet en ønskeseddel hos den valgte institution.  Det kan være en pakke kaffe, glas sild, svesker eller andre varer, som skal bruges til julen.

Det er sjældent, at man kan glæde 3 parter samtidigt på lørdagens vareindsamling, Først og fremmes gavner vi nogle af samfundets svageste med gode varer her op til jul. Dernæst oplever kunden, der lægger en ekstra vare i vognen, helt praktisk at gøre et stykke konkret velgørenheds arbejde, og endelig har vi i Lions fået støtte til vores humanitære indsats.

For mange på lørdagsindkøb vil det være  en økonomisk overkommelig opgave fx at købe en ekstra glas sild, men for en institution kan det være med til, at de kan gøre lidt ekstra for deres brugere eller beboere.

Samtidig er Lions også taknemmelig for, at så mange supermarkeder  har givet lov til, at Lions må stå ved deres indgang under indsamlingen.

Erfaringen siger os, at vi hurtigt får vores store indkøbsvogn fyldt op, og på den måde får ordene, 'mange bække små' en helt særlig betydning for vores Lions indsamling."

Lions vareindsamling er et led i en landsdækkende aktivitet, som Lions klubber gennemfører.