21/05-2019

Brilleindsamling - stor tak!

Brilleindsamling, hvor og hvornår

Mange Lions klubber samler briller ind på valgstederne. Da vi holder to valg, vil nogle klubber indsamle ved EU-valget, andre ved Folketingsvalget og nogle ved begge valg.  Derfor: Kontakt din lokal Lions klub og hør, hvornår/hvor den samler briller ind. Find klub på link øv. til højre på denne side.

Rekord ved sidste valghandling

Lions indsamlede 55.000 par brugte briller, svarende til indbyggertallet i Vejle
Danske Lions klubber havde en forrygende brilleindsamling ved kommunal- og regionsvalget i november 2017. Efter optælling kan vi med glæde konstatere, at der lagt over 55.000 par briller i indsamlingsboksene på valgstederne. Et resultat som alle, der afleverede brugte briller, kan være yderst stolte af.

Brillerne renses, opmåles og emballeres inden de går af sted til udviklingslandene.