10/01-2020

Mia tegner vejen til fred og vinder

Tirsdag den 10. december overraskede Peter Møller fra Lions Farsø sammen med distriktsguvernør Inge Guldhammer Mia Rokkedal fra 6. B på Farsø skole for at fortælle, at hun havde vundet Lions Fredsplakatkonkurrence - ikke alene blandt alle indsendte forslag i Lions distriktet, men blandt alle indsendte på landsplan.

Stort tillykke til Mia Rokkedal!!

”Inge Guldhammer begrundede udvælgelsen af Mias plakat med, at hun ved hjælp af klare symboler fortæller, hvilke årsager der er til ufred: våben, Berlinmur – og andre mure - bomber mm, men at lykken trods alt er derude – symboliseret med regnbuen.”

Der er efterhånden tradition for, at rigtig mange skoleklasser deltager i Lions fredsplakatkonkurrence. I år var ingen undtagelse.

Populær vinder
Vinderen af distriktets konkurrence får kr. 500 – altså Mia og vinderen af landskonkurrencen får 1.000 kr. til klassekassen (også Mia) - det blev hun ikke upopulær af.
Mia viste med sin plakat, sit bud på vejen til fred, som kan give en bedre verden!

Et smukt symbol!
Nu går Mias plakat videre til den internationale konkurrence, hvor hun har chance for at vinde 5.000 US$

40 klasser over hele landet har i efteråret dystet om den bedste fredsplakat dvs ca. 800 elever har deltaget i opgaven, og hvis man gør som i Lions Farsø, så når Lions rigtig langt ud med sit budskab.

TV2Nord.dk var til stede ved overrækkelsen og det kom der følgende udsendelse ud af:

Tak til Lions Farsø for en flot promovering af konkurrencen.
Til næste år er der en ny konkurrence, som vi håber rigtig mange vil deltage