Ungdomsudveksling

Ungdomsudveksling med Lions Danmark er noget helt særligt og værd at prøve

Et af Lions International formål er at skabe og opretholde en atmosfære af forståelse mellem verdens folk. Derfor bringer Lions Danmark unge mennesker i alderen 17 - 21 år sammen på internationale ungdomslejre for at skabe forståelse for de forskellige kulturer.

Lions Internationale ungdomsarbejde arbejder på tre områder:

•     Arrangere ungdomslejre i Danmark
  •     Være værtsfamilie for et ungt menneske, der besøger Danmark
  •     Udsendelse af unge fra Danmark til ungdomsudveksling i andre lande.

Kontakt din lokale Lions klub og få mere at vide

Der er meget stor forskel på unges ferie sammen med venner og bekendte og de arrangementer, Lions står for. Forskellen opstår ved at unge fra mange lande/kulturer/folkeslag placeres i samme lejr, "tvinges" til at være sammen og samarbejde i den periode, lejrene er aktive. Under et ophold hos en værtsfamilie får de unge tillige mulighed for at være aktiv deltager i en fremmed kultur og families daglige rutiner, i stedet for at betragte det på afstand, som når vi er på ferie.

>> Se særtillæg til "LION" om Ungdomsudveksling 2016