Corona og Lions

Bevilger over 31 mio. kroner til Covid-19 ramte

Lions Clubs International Foundation (LCIF) har til og med den 20. juni 2020 støttet coronaramte distrikter med i alt 190 grant på tilsammen US$ 4.779.166. Det er nye grant på tilsammen US$ 2.850.000 bare i april måned. En ’grant’ er et beløb, som LCIF bevilger til konkret formål.

Mange land i verden er nu ramt af den værste pandemi, vi har oplevet i de sidste 100 år. Vi befinder os i en sundhedskrise, som ingen kan forestille sig konsekvenserne af. Mange land har et stort behov for humanitær hjælp.

I tæt samarbejde
Lions Clubs International, Kiwanis (hjælper børn verden over), Soroptimisterne, og Rotary klubber løber som en rød tråd igennem næsten et hvert lille samfund verden over. De har nu besluttet at samarbejde for at afhjælpe konsekvenserne og overvinde følgerne af Covid-19. Vi skal udnytte vores tilsammen 3,2 millioner medlemmer for at give trøst og håb til dem, som rammes af isolering og angst. Og vi skal give støtte til sundhedspersonalet i frontlinjen i deres kamp mod sygdom og for at redde liv.

Få mere at vide hos: Niels Halkjær, Multiple District Coordinator LCIF , Lions Bogense