Hjem - Lions Danmark

Menu

Find din lokale klub

Vil du være med til frivilligt arbejde?

Så er Lions måske lige noget for dig. Vi har brug for dig og flere frivillige.
Vi er samlet i lokale klubber, hvor vi yder humanitært arbejde i lokalsamfundet.

Du har sikkert mødt os, når vi arrangerer forskellige aktiviteter, for at samle midler ind til støtte af forskellige sociale arbejder.

Hvis du gerne vil finde ud af, om Lions er noget for dig, kan du enten prøve at deltage i et klubprojekt eller i en klubs møder 2-3 gange. Herved får du et indblik i, hvad vi laver.
Du bliver medlem ved at blive optaget i en lokal klub, men der er også mange klubber der tilknytter personer, der gerne vil hjælpe ved aktiviteter.

Se hvilken klub der ligger i nærheden af dig ved at indtaste dit postnummer her

Find din lokale Lions klub
Indtast postnr.

Du kan blive medlem, uanset hvilken profession, alder, tro, køn du har.

Klubberne mødes 1-2 gange pr. måned.
På klubmøderne og ved klubaktiviteterne kan du deltage i f.eks. foredrag, besøg på virksomhed, socialt samvær, socialt netværk, personlig udvikling og sidst men ikke mindst at kunne gøre en forskel ved at hjælpe andre mennesker.

Klubben består af en bestyrelse og flere udvalg. Alle deltager i de aktiviteter, klubben har. Medlemmerne betaler et kontingent, som bruges til betaling af de administrative omkostninger, der er i klubben, nationalt og internationalt.

Er du interesseret i at blive medlem, henvender du dig til en Lions du kender, eller du kan kontakte en i bestyrelsen. Find nærmeste klub på link ovenfor.

Du kan læse mere om din lokale klub på klubbens hjemmeside.

Lions projekt 'Forgotten children - hjælp til skole for syriske flygtningebørn i nærområdet.


   

Følg Lions