Handicaplejr Osted

Sommerlejr for unge med fysisk handicap i Osted

Lions holder hvert år en handicaplejr på Osted Fri- og efterskole for fysisk
handicappede mellem 18 og 35 år.

Handicaplejren i 2017

2019 holdet

På lejren er der plads til omkring 30 deltagere, halvdelen handicappede og resten hjælpere. Den enkelte sørger selv for at skaffe sin hjælper. Hertil kommer vore ledere og naturligvis personalet i køkkenet. Der  kommer deltagere fra alle egne af landet.

Lejren starter torsdag eftermiddag og slutter 10 dage efter om lørdagen til middag.

I løbet af ugen er der forskellige aktiviteter. Typisk er der en Roskildetur med deltagelse i sommerkoncert i Byparken. Der er normalt også en tur til en musikfestival, og en tur til København. Der er dage, hvor man hygger sig i lejren med musik, spil eller lignende.
På Osted Fri- og Efterskole er der til daglig en afdeling for handicappede, så skolen er særdeles velegnet til lejren med de rette faciliteter. Skal der tages hensyn til den enkelte på grund af vedkommendes handicap, sørger vi naturligvis herfor.

Vi har hele skolen til vores rådighed, så der er rig mulighed for at udfolde sig. Der er hyggelige opholdsstuer, en hal med diverse redskaber, og der er grønne omgivelser til udvendige aktiviteter. Skolen er røgfri: Der må ikke ryges på skolens område.

Programmet i 2019 indeholdt
Tur til Roskilde med bl.a. koncert i Byparken, Grøn koncert i Næstved, , strandtur, tur til København med aftenbesøg i Zoo. , musik, fællessang, spil og hygge i lejren, optagelse af en video og en afslutningsfest.

Sommerlejren i 2020 er lejr nummer 40 og bliver afholdt i perioden 23. juli - 1. august

Kontakt din lokale Lions Klub, hvis lejren er noget for dig. Send en mail til handicaplejr@lions.dk hvis du ønsker nærmere oplysning om lejren.