KOm og hør Stefan Rasmussen spille og fortælle i Gassum Kultur og Aktivitetshus
Resultatet af lodtrækningen på Kræmmer- og loppemarkedet 2. og 3. oktober 2021
Køb lodder i Lions JuleTombola og støt dermed lokale aktiviteter og værdigt trængende medborgere. Fredag og lørdag i december ved Superbrugsen i Nørre Alslev.
Husk 0% i administration, hver en krone går ubeskåret til humanitære formål.
Lions Assens er med som deltager i EnergiFyns Support El. Du kan støtte Lions Assens via Fynsk Support El.
LIONS Ringkøbings regnskab i forbindelse med julelotteriet 2020 er nu lagt op

/regnskab
Efter at ufrivillig pause sidste år grundet coronasituationen vil der igen blive holdt Julebingo og julemarked i Ilulissat Hallen fredagen før første søndag i advent og 1 søndag i advent.
Vi glæder os til bingoet og julemarked og vi glæder os til at se jer igen som de foregående mange år.
Tá med familien i uhrehøje plantage og støt børn med diabetes 1.
4. november kl. 10-13 - Verdens Diabetes Dag
Kronjyllandskalenderen for 2022 er nu udkommet og kan købes enten hos Lions Purhus på nedenstående link eller i udvalgte butikker i Randers
VØLVERIDT 2021 - et online ridt i uge 44

Vi vil gerne invitere til at bekæmpe Mobning og Misbrug – tidens store udfordringer, som har langvarige konsekvenser for de børn og unge, som rammes.
Alt overskuddet går ubeskåret til Lions Møldrup Vølvernes kamp mod Mobning og Misbrug.
Når udgifter til rosetter er betalt, vil overskuddet ubeskåret gå til formålet.
Tre cykelbatterier og tilhørende ladere er blevet stjålet fra ordningen ”Cykling uden alder” i Dragør, sådan kunne man læse i de forskellige medier i starten af august.
Kræmmergården var meget hurtigt ude med, at de ville donere det ene batteri, og kort derefter besluttede Lions Dragør at de ville donere de sidste to batterier.
Alle, der på en eller anden måde har haft forbindelse med de kendte Lions Loppemarkeder gennem årene, kender Poul Poulsen, der i en meget lang årrække har været formand for Lions Loppemarkedsudvalg.

En aften med Stefan Rasmussen i Gassum Kultur og Aktivitetshus

Loppe og Genbrugsmarked d. 6. og 7. November 2021
Se her om du har vundet i årets andevæddeløb 2021.
Vi afholder forårs messe i Toftlund hallen i weekenden den. 7 og 8 Marts 2020
PÅ GRUND AF COVID-19 ER ÅRETS BANKOSHOW DESVÆRRE AFLYST.
Gå til listen over lykkenumre 63396 - 64157
Gå til listen over lykkenumre 62858 - 63394
Gå til listen over lykkenumre 62410 til 62848
Auktionen afholdes søndag d. 31.oktober på Bernstorff Slot, Kavalergården.
Der holdes auktion over 45 udvalgte værker, overvejende litografier af danske kunstnere fra 70'erne og 80'erne.
Beløbet går ubeskåret til Lions Humanitære arbejde. Gratis adgang - intet salær - der betales kun hammerslagsprisen. Betaling: kontant eller MobilPay.