Lions Pris 2023 på kr. 500.000 er i år tildelt Søren Holm, projekt PAS, der er et forebyggende undervisningsforløb målrettet unge på erhvervs- og produktionsskoler.
Dalager marked 2023 er overstået for i år, tak til alle jer som var forbi vores tombola, Vi havde 600 gevinster i tombolaen. Forrygende vejr og masser af glade markedsgæster som støttede os, betød at Søndag kl.15.00 kunne vi melde alt udsolgt TUSIND TAK FOR STØTTEN TIL JER ALLE OG VI SES I 2024
Fredag den 2. juni er Lions klubberne i Vejle ingen klar til det store Anderæs på Vejle Å.
Lions Club Herning har nu afsluttet årets gødningskampagne. Vi takker vore trofaste kunder for at I støtter os med at indsamle midler til velgørenhed - midler som primært fordeles lokalt men også til Lions katastrofefond, der hvert år fordeler støtte til nødlidende mennesker rundt i hele verden. Regnskabet for årets salg fremgår af et link under punktet Aktiviteter/Gødningssalg.
Feldthaus og Bagger (kendt fra TV) under med deres nye program Feldthaus og Bagger taber masken. Det er den 4. oktober 2023, kl. 19:00 på Bygholm Landbrugsskole.
Vi glæder os til en fantastisk Sankt Hans-fest i 2023 :-)
Oplev traditionen når sankthansbålene tændes ved Vallensbæk Havn
Her hilser den afgående præsident Jens Eggers(TV) på den nyvalgte præsident Leon Holm Møller for det nye Lionsår 2023-2024.
Lions Pris 2023 på kr. 500.000 er i år tildelt Søren Holm, projekt PAS, der er et forebyggende undervisningsforløb målrettet unge på erhvervs- og produktionsskoler.
Kom og vær med til Anderæs d. 23/6 kl. 17:00 i Madsby legepark Vi sætter 1000 gummiænder i søen med hver sit nummer og laver ræs om hvilke ænder der kommer først Du kan vinde præmierr for kr 200,00 - gavekort til Fredericia Shoppings butikker
Kom til Anderæs i Madsby legepark fredag d. 23/6 (Sct. Hans aften) Vi sætter 1000gummiænder i søen og holder ræs om hvilke ænder der kommer først i mål. Præmier til de 30 første ænder
Masser af gode hyggelige og sjove aktiviteter. Stort Marked incl. Børneloppemarked Levende musik og udstillinger af Veteran knallerter, Veteran Brandbil, Veteran ambulance, besøg af Miljøskibet M/S Anton gå ombord åbent skib, Havnerundfart med "Bette Jens" Masser af muligheder for mad og drikke på Østjyllands hyggeligste havn.
Vind 10.000 kr. og støt Ukraine
Vi afholder forårs messe i Toftlund hallen i weekenden den. 7 og 8 Marts 2020
Lions Hvorslev takker alle for deltagelse og i en skøn "forårsdag i Gudenådalen"
Vi håber at se jer igen i 2024