Juleaktiviteterne blev lørdag den 8. januar afrundet for 2021, hvor Lions Klub Aabybro indsamlede juletræer til genbrug. Et af Lions Klub Aabybro´s nye tiltag for at gå aktivt ind i klimakampen og samtidig hjælpe netop dig.
Gavekort på 2500 kr i Dagli`Brugsen Tylstrup: vindernummer 12743
Gavekort på 2500 kr i Dagli`Brugsen Sulsted:  vindernummer 11942

Nu er vindernumrene for årets kalender udtrukket
Check om du har vundet i Lions store julelotteri i gevinstoversigten
Se om du har vundet én af hovedgevinsterne her

Butikken er Åben på Lørdage fra 11:30 til 14:00
Der er mange nye og pæne brugte bøger til 20 kr/stk

Vi har tilbud på 10 indbundne bøger for 150 kr.

Vi modtager gerne brugte bøger. De kan afleveres på åbningdagene i butikken eller hos Frode Sørensen Nørreled 1 tlf. 40156647
Hvert år sender Lions Struer unge ud for at bygge bro mellem verdens mange kulturer.
I 2022 går rejsen til enten Tyskland, Tyrkiet eller Norge, og rejseudgifterne er som sædvanligt dækket af Lions selv.
Rejsen omfatter to til tre uger, hvoraf een uge er hos en værtsfamilie og 1 - 2 uger er i en ungdomscamp, sammen med andre unge fra hele verden.
Turen vil være spækket af oplevelser for livet og nye sproglige, kulturelle og menneskelige indtryk.
Rejserne finder sted i ugerne 28-29-30-31 afhængig af landenes interne planer.

Er du frisk - så send en ansøgning til: https://struer.lions.dk/ansoegning_om_yce_ungdomsudveksling

Lions Kolding afholder i 2022 bagagerumsmarked på Bilkas parkeringsplads ved Kolding Storcenter følgende søndage:

8. maj
19. juni
14. august

Der kan nu bestilles stadepladser til søndagsmarkederne 2022.
Du kan bestille en plads ved at klikke på linket her:

Klubmødet afholdes den 10. februar 2022. Her behandles de fra seneste bestyrelsesmøde indstillede emner.
Senere indkomne emner tages med til næste møde.
Lions Club Aabybro afholder næste bestyrelsesmøde mandag den 7. februar 2022. Ansøninger skal fremsendes til præsidenten inden dette møde.
God opbakning til Lions´ december aktiviteter.
De frivillige medlemmer af Lions Aabybro har brugt december måned på at sælge juletræer og tombolalodder fra træhytten på Centertorvet i Aabybro. Ligeledes har der været en salgsdag af tombolalodder i Birkelse og på Gjøl.
Vi har oplevet en utrolig god opbakning fra byernes borgere og folk i nærområdet. De har virkelig støttet op omkring det arbejde som vores lokale Lions Club udfører, udtaler PR formand Søren Villadsen. Derfor vil Lions Aabybro gerne rette en stor tak til alle de borgere, som i forbindelse med julen enten har handlet tombolalodder, juletræ, varme drikkevarer eller benyttet sig af tilbuddet om at få leveret eller afhentet deres juletræ.
Muligheden for at kunne købe sit juletræ døgnet rundt mod betaling med MobilePay har været flittigt benyttet. Borgerne har også taget rigtigt godt imod årets nye tiltag med at få afhentet deres brugte juletræ efter nytår.
En del af fortjenesten fra december-aktiviteterne kunne Lions Aabybro i ugen op til jul dele ud i form af julekurve til økonomisk trængte familier/borgere bosiddende i den gamle Aabybro kommune. Modtagerne af julekurvene er dybt taknemmelige, når vi banker på deres dør, fortæller Søren Villadsen - og det er på sådanne dage, at man som frivillig Lions medlem forstår, at man er med til at gøre en forskel.
Lions Club Aabybro kan 8. april fejre klubbens 50-års jubilæum. I den forbindelse forventes det, at klubben uddeler én eller flere ekstra store donationer til glæde og gavn for de udvalgte modtagere, oplyser Søren Villadsen.

Lions klubberne på Fyn byder VELKOMMEN til Lions Årsmøde 2022 i Nyborg

Lions Haderslev arbejder på at skabe en ny og stor opvelse. Vinfestival 2022 bliver en realitet med mange udstillere og flotte smagninger. Køb din billet allerede nu.
/vi_hjaelper
Generalforsamling onsdag den 20.april 2022. Dagsorden jf. vedtægterne