Lions Club Aabybro afholder næste bestyrelsesmøde mandag den 11. december 2023. Ansøgninger til behandling på kommende ordinære klubmøde skal fremsendes til præsidenten inden dette møde.
En tegning af Maya Bey, Dyssegårdsskolen, blev den lokale vinder af en plakatkonkurrence for fred. Lions Hellerup havde for første gang inviteret alle 7. klasseselever i Gentofte til at deltage.
Lions sælger også i år Juletræer fra Storegade 18, med første åbningsdag lørdag den 25. nov. Hele overskuddet går til Julemærkehjemmet i Hobro. Under "Læs mere" kan du se åbningstider
Slag af LED julestjerne. 1 for 100 kr. 2 for 150 kr.
Julelotteri og sennepssalg er nu igang
Julelotteri og sennepssalg er nu igang
Søndag d. 26. november kl. 16:00 i Dronninglund Slotskirke. Årets julekoncert i Dronninglund Slotskirke den 26. november kl. 16.00 afholdt af Lions Club Dronninglund. I år med Tamra Rosanes samt duo.

Kom til Beer Walk i Store Dyrehave LØRDAG DEN 1. JUNI 2024. Køb din billet her: https://hilleroedlions.nemtilmeld.dk/2/ Følg os på Facebook: https://www.facebook.com/lionsclubhillerod/

Lions Katastrofehjælp yder hjælp ved katastrofer rundt omkring i verden.
-Vi i lions vil gerne gøre en forskel for de mennesker, som har det svært i vores kommune, og vi håber, at gavekortet kan give dem lidt mere glæde i juletiden, siger Vibeke Melgaard Haldrup, som i år står i spidsen for lions-kvinderne.
Rema 1000 i Assens har foranlediget stor donation.
Næste ordinære klubmøde afholdes den 14. december med efterfølgende juleafslutning på årets møderække. OBS! Vi er dog stadig i fuld gang ude i byerne gennem julen. 
Vi afholder forårs messe i Toftlund hallen i weekenden den. 7 og 8 Marts 2020
Lions Club Vejle yder hjælp i nærområdet, typisk ved indsamling af mad som udleveres til lokale traktørsteder. Vi yder også støtte til diverse andre formål i nærområdet.