Brænder du for at hjælpe - lokalt og ude i verden - du er velkommen i Lions
Gevinster kan først afhentes hos Viborg Stifts Folkeblad efter genåbning, idet avisens kontor pt. er lukket lige som så mange andre steder.
Pga. ændrede og forlængede Covid-19 restriktioner, bliver fristen for afhentning af gevinster forlænget med 2 uger fra tidspunktet, hvor detailhandlen igen åbner.
Grundet Covid19-situationen har Lions Horsens besluttet at aflyse årets
Forårsfest for byens ældre.
Vi beklager, at vi også i år bliver nødt til at aflyse, men folks sundhed har førsteprioritet.

Vi håber, vi ses i 2022.

På baggrund af myndighedernes seneste Corona-anbefalinger har Lions Skælskør desværre måttet aflyse klubmøderne indtil videre.

Bestyrelse og udvalg søger dog at holde gang i aktiviteterne.

Det første, vigtige mål var uddeling af Julepakker til trængende børnefamilier med kun én indtægt - i den gamle Skælskør kommune.

Desværre måtte de to mest indtægtsgivende aktiviteter, Harboe Ræs og Løvekalenderen aflyses. Det gjorde, at midlerne til julepakker var begrænsede i forhold til tidligere. Heldigvis var gode sponsorer, SuperBrugsen, Harboe, Geia Food og private givere medvirkende til, at der den 22. december kunne uddeles 22 julepakker til glade modtagere! Efterfølgende har Slagelse kommune bidraget med 9.500 kr.

Lions Skælskør flytter koncert med Neighbours & Friends til den 6. november 2021  (se under  >>Læs mere)

Bagagerumsmarked
Lions International træder til med hjælp og bistand ved katastrofer rundt omkring i verden, uden mellemled, - direkte til de nødlidende. Fra dansk side ydes der hvert år store beløb til bistand ved naturkatastrofer af forskellig art gennem en fælles afdeling: "Lions Katastrofehjælp".

- i sommersol

Denne aktivitet er en verdens omspændende konkurence der aktiverer skolebørn til at arbejde med temaet "fred i verden", og samtidig opdager at der faktisk er nogen der prøver at gøre noget for freden.
Lions Club Kirkekoncert i Dronninglund Slotskirke d. 14. februar 2021 kl. 14.30 og kl. 17.00. (Dette er julekoncerten der er flyttet pga. corona)
Billetter kan bestilles på NemTilmeld: https://dronninglundlions.nemtilmeld.dk/

Halmarked i Ishøj Fritid- og Idrætscenter afholdes den lørdag den 9 og søndag den 10. oktober 2021
Denne gang bliver loppemarkedet endnu større, og Ishøj Idræts & Fritidscenter vil igen danne rammen for markedet. Der udvides med en hal mere, hvilket betyder endnu flere stader med spændende ting.
Der er åbent for publikum begge dage kl. 10.00 til kl. 15.00.
Overskuddet fra markedet går ubeskåret til humanitært arbejde.
I Caféen kan du slappe af med lidt at spise og drikke.
Bestil stade på www.markedsbooking.dk.

Generalforsamling onsdag den 21. april 2021. Dagsorden jf. vedtægterne
Gå til listen over lykkenumre 62410 til 62848
Sådan behandler vi persondata i LC Arden. Se underskrevet notat i KlubIntra under LC Arden i Mappen Dataloven jan 2020
Vi afholder forårs messe i Toftlund hallen i weekenden den. 7 og 8 Marts 2020
PÅ GRUND AF COVID-19 ER ÅRETS BANKOSHOW DESVÆRRE AFLYST.
Gevinster skal være afhentet senest 9. januar 2021 hos- MOSTER L
Trækningslister