Den ny bestyrelse er netop tiltrådt og har et stort ønske for det kommende år: At folk og foreninger ansøger om midler til gavn for hjælpearbejde kommunalt og regionalt.
Bliv klar til Lions Solbjerg søløb tirsdag den 27. august kl. 18.30.
Årets bilnøglelotteri er i gang. Det sælges i perioden 1. juli - 17. august på nettet og i en række salgssteder i byen. Hovedgevinsten er en lækker Peugeot 208. Lotteriet støtter igen i år Hospice Strandbakkehuset og Kirkernes Foodbank i Randers
Igen i år, for 9. gang, har Lions Langebæk inviteret ældre medborgere fra lokalområdet til et 5-dages ophold på Tisvilde Højskole.
Johanne, som er 20 år og blev student i sommers fra Vordingborg Gymnasium rejser snart 3 uger til Slovenien gennem Lions Vordingborg og Lions International, alle omkostninger er afholdt af Lions Vordingborg. I de tre uger er Johanne på sit livs oplevelse, og vil skrive om sine oplevelser løbende, på FB og her på siden, en rejse som helt sikkert bliver meget spændende at følge. Alt er klart og vi ser frem til at høre om turen. Se mere om ungdomsudveksling under fanen "Børn og Unge"
Lions Club Aabybro afholder næste ordinære klubmøde torsdag den 12. september 2024. Ansøgninger modtaget af præsidenten inden 6. september 2024 bliver behandlet på mødet.
Lions Club Aabybro afholder næste bestyrelsesmøde mandag den 9. september 2024. Ansøgninger til behandling på kommende ordinære klubmøde skal fremsendes til præsidenten senest den 6. september 2024.
27. AUGUST 2024, KL. 18.00 I MEJRUP.
Frejas Fjordhæfte 2024 - vinderne er fundet.
Book stadeplads ved Lions Bagagerumsmarked ved 365discount og Netto Taulov. Lions søsætter et nyt projekt i rækken af vores mange aktiviteter, når vi inviterer til stort lokalt bagagerumssalg. Du og din familie kan få en hyggelig dag i selskab med os. Her kan du gøre dig et godt køb og sælge dine brugte ting. Markedet afholdes lørdag den 7. september 2024 mellem kl. 10.00 og kl. 15.00.
Er du glad for at vandre i skøn natur og elsker du godt øl? Så er BEERWALK helt sikkert noget for dig. Konceptet er simpelt. Du går en lang tur i skøn natur i Mols bjerge, og undervejs kan du smage på godt øl fra områdets bryggerier. Og når du kommer retur er der lækre Gourmet Hotdogs med en håndbajer til.
KOM OG DELTAG I ÅRETS STORE MODESHOW
Vi afholder forårs messe i Toftlund hallen i weekenden den. 7 og 8 Marts 2020