beskrivelse
Derfor kunne Møllelauget invitere til 10-års jubilæumsfest i søndags den 26 maj 2024 med masser af besøgende på møllen.
Årets bilnøglelotteri er i gang. Det sælges i perioden 1. juli - 17. august på nettet og i en række salgssteder i byen. Hovedgevinsten er en lækker Peugeot 208. Lotteriet støtter igen i år Hospice Strandbakkehuset og Kirkernes Foodbank i Randers
Vi glæder os til at præsentere Sanne Salomonsen, Shaka Loveless og Stagebreakers til årets brag af en julefrokost når vi endnu engang byder velkommen i Sorø Hallen lørdag den 7. december 2024! Klik her og læs mere om hvordan du køber billetter.
Finder sted søndag d. 6. oktober 2024 i Byens Hus, Hellerupvej 22-26, 2900 Hellerup. Auktionarius Adam Grandjean. Auktionen omfatter overvejende grafiske værker fra perioden ca. 1970 til 2000 skabt af anerkendte danske kunstnere. Værkerne er doneret af Danske Bank. Alle er originalt signerede. Beløbet går ubeskåret til Lions Humanitære arbejde. Gratis adgang - intet salær - der betales kun hammerslagsprisen. Betaling: kontant eller MobilPay.
SPISNING OG DANS TIL THE BLACK DEVILS Lørdag den 2. november 2024 kl. 18:00 – 23:30 Sæt allerede nu datoen af i kalenderen.
Traditionen tro arrangerer Lions Club Sankt Hans bål i Bavnehøjparken d. 23. juni.
Tryk på Læs mere for at se gevinstlisten ved Anderæset d. 23/6 i Madsby legepark
Festen var truet af rigtig dårligt vejr, masser af regn ville vælte ned og kraftig vind ville stå ind over kajen fra sydøst.
Lions Kilderace 2024 blev afviklet lørdag 22. juni. Se vinderboldene og regnskab her.
Bliv klar til Lions Solbjerg søløb tirsdag den 27. august kl. 18.30.
Lions Fredericia donerer kr. 15000 til Krisecenter for Mænd i Fredericia
Årets bilnøglelotteri er i gang. Det sælges i perioden 1. juli - 17. august på nettet og i en række salgssteder i byen. Hovedgevinsten er en lækker Peugeot 208. Lotteriet støtter igen i år Hospice Strandbakkehuset og Kirkernes Foodbank i Randers
Lions Club Aabybro afholder næste bestyrelsesmøde mandag den 9. september 2024. Ansøgninger til behandling på kommende ordinære klubmøde skal fremsendes til præsidenten senest den 6. september 2024.
Lions Club Aabybro afholder næste ordinære klubmøde torsdag den 12. september 2024. Ansøgninger modtaget af præsidenten inden 6. september 2024 bliver behandlet på mødet.
Johanne, som er 20 år og blev student i sommers fra Vordingborg Gymnasium rejser snart 3 uger til Slovenien gennem Lions Vordingborg og Lions International, alle omkostninger er afholdt af Lions Vordingborg. I de tre uger er Johanne på sit livs oplevelse, og vil skrive om sine oplevelser løbende, på FB og her på siden, en rejse som helt sikkert bliver meget spændende at følge. Alt er klart og vi ser frem til at høre om turen. Se mere om ungdomsudveksling under fanen "Børn og Unge"
Igen i år, for 9. gang, har Lions Langebæk inviteret ældre medborgere fra lokalområdet til et 5-dages ophold på Tisvilde Højskole.
27. AUGUST 2024, KL. 18.00 I MEJRUP.
Frejas Fjordhæfte 2024 - vinderne er fundet.
Book stadeplads ved Lions Bagagerumsmarked ved 365discount og Netto Taulov. Lions søsætter et nyt projekt i rækken af vores mange aktiviteter, når vi inviterer til stort lokalt bagagerumssalg. Du og din familie kan få en hyggelig dag i selskab med os. Her kan du gøre dig et godt køb og sælge dine brugte ting. Markedet afholdes lørdag den 7. september 2024 mellem kl. 10.00 og kl. 15.00.
Den 25. maj i nattetimerne, hvor børn og familier sov i deres hjem, ramte et voldsomt jordskred et område i Enga-provinsen i Papua Ny Guinea. Eftersøgnings- og redningsarbejdet er begyndt, men det stadig ustabile terræn og manglen på tunge maskiner bremser processen. Mange af de begravede er endnu ikke lokaliseret, da eftersøgnings- og redningsindsatsen er i gang.
Der vil i weekends være lodsælgere for Lions Skælskør i bybilledet. Lodder kan også købes på Madkassen!
Den ny bestyrelse er netop tiltrådt og har et stort ønske for det kommende år: At folk og foreninger ansøger om midler til gavn for hjælpearbejde kommunalt og regionalt.
Ved valget 10. juni laver Lions Fjends igen brilleindsamling. Gå der for dine gemmer igennem, og find de gamle briller frem og tage dem med ved din stemmeafgivning. På forhånd tak og med Lions Hilsen
Lions Absalon, Roskilde afholdte torsdag den 2. maj 2024 en intimkoncert med Ladies Affair i den gamle byrådssal i Roskilde. Overskud fra koncerten er doneret til Julemærkefonden: "1000 meter for 1000 børn".
Medlemmer af Lions Club Elbo har gennem flere år været ivrige deltagere i Lillebælt Halvmarathon, en test af udholdenhed og viljestyrke. Ikke på løbesiden - men på supportersiden.
Recorddeltagelse på årets modeshow! Tak til publikum, modeller og sponsorer for et vellykket arrangement med forårets tøj, sko, briller og smykker; dejlige tapas og godt selskab i de smukke rammer på Dronninglund hotel.
I år vil vi introduceres en tegne konkurrence på en eller to udvalgte skoler og deres 5. klasser hvor FRED er temaet, og meget aktuelt. Alle skolers 5. klasser kan være med, vi starter efter sommerferien og slutter med Fernisering hvor vinderen udpeges og går videre til landskonkurrencen
Tryk nedenfor på Læs mere for at se gevinstlisten på Anderæset d. 23/6 I Madsby legepark
Auktionen finder sted søndag d. 6/10-2024 Kl.14. Eftersyn fra kl.13 Byens Hus, Hellerupvej 22-26, 2900 Hellerup. På auktionen sættes 50 grafiske værker under hammeren. Auktionarius Adam Grandjean. Kataloget omfatter overvejende grafiske værker fra perioden ca. 1970 til 2000 skabt af anerkendte danske kunstnere. Værkerne er doneret af Danske Bank. Alle er originalt signerede.
Billetsalget til julekoncerten med DEN UNIKKE TRIO, som består af Tina Siel, Tine Lilholt og Knud-Erik Thrane er i gang. Klik på "Læs mere" for yderligere information og bestilling af billetter.
Ved valget 10. juni laver Lions Fjends igen brilleindsamling. Gå der for dine gemmer igennem, og find de gamle briller frem og tage dem med ved din stemmeafgivning. På forhånd tak og med Lions Hilsen
Lions Solbjerg siger mange tak for den gode opbakning. Billeder er nu klar.
Besøg Lions Hellerups Genbrugsbutik Ibstrup Torv Smakkegårdsvej 173, 2820 Gentofte. Salg, indlevering og afhentning af varer. Butikken er åben hverdage 10-17 og lørdage 11-14. Telefon 24948080, læg evt. en besked.
Arrangement for de ældre i Hvidovre
Efter et vel overstået Loppe- og Genbrugsmarked i Messecenter Vesthimmerland den 25. og 26. maj er vi klar med nye datoer i efteråret 2024. Reserver følgende datoer: 24. august - 14. september - 28. september - 19. oktober - 2. november. Salget sker fra: Industrivej 72B, Aars fra kl. 9:30 til kl. 13:00.
Danske Lionsklubbers Katastrofehjælp har netop doneret 300.000 kr. til Papua Ny Guinea. Det sker i et samarbejde med UNICEF, der allerede deltager i nødhjælpsindsatsen og koordinerer med andre aktører på stedet. I nattetimerne til 25. maj, hvor børn og familier sov i deres hjem, ramte et voldsomt jordskred et område i Enga provinsen i Papua Ny Guinea. Når en humanitær krise af denne størrelsesorden opstår, er vi som Lions klar til at hjælpe.
De fleste kender Lions Aars for at støtte gode formål i lokalområdet, men en stor del af Lions Aars er også det sociale samvær og fællesskab som klubbens medlemmer har. Klubben mødes en gang om måneden, og senest forgik det med en sejltur og efterfølgende middag på det gode skib Loa
Vi gentager succesen igen til næste år efter samme koncept og ser frem til at møde jer alle igen eller måske flere hvor vi igen skal spille om er orgie af gevinster.........Glæd dig Vel mødt
Vær med den 4. august kl. 12.00 fra bybækken i Jernbanegade når 2000 gule gummiænder ræser om kap.
Festen på Gentofte Rådhus er programsat til lørdag d. 2. november 2024 The Black Devils spiller op til dans. Sæt allerede X i kalenderen nu.
Er du glad for at vandre i skøn natur og elsker du godt øl? Så er BEERWALK helt sikkert noget for dig. Konceptet er simpelt. Du går en lang tur i skøn natur i Mols bjerge, og undervejs kan du smage på godt øl fra områdets bryggerier. Og når du kommer retur er der lækre Gourmet Hotdogs med en håndbajer til.
KOM OG DELTAG I ÅRETS STORE MODESHOW
Vi afholder forårs messe i Toftlund hallen i weekenden den. 7 og 8 Marts 2020
Kurt Kjærgård er ny Præsident for klubåret 2019-2020
sdf
sdfsdf
Lørdag den 26.11 starter salget af lodsedler i Lions julelotteri i Tønder kommune i udvalgte butikker og gadesalg. Salgsstederne er Super Spar og Fribikeshop i Agerskov, Superbrugsen i Toftlund, Daglig´Brugsen i Arrild. Salget slutter 31.12