Lions Club Vejle yder hjælp i nærområdet, typisk ved indsamling af mad som udleveres til lokale traktørsteder. Vi yder også støtte til diverse andre formål i nærområdet.
Så er årets juletombola i fuld gang. Vi sælger lodder i Bytorvet Horsens frem til 9. december 2023.
Hvert forår sælger vi gødning til din have. Overskuddet går ubeskåret til nødstedte lokalt, nationalt og internationalt.
Den 7. januar 2024 kl. 15:00 afholdes den traditionsrige Nytårskoncert
Den 25. og 26. maj afholder Lions Club Aars det traditionsrige Loppe- og Genbrugsmarked i Messecenter Vesthimmerland. Markedet er et af Danmarks største Loppe- og Genbrugsmarkeder, der afvikles indendørs. Der kan købes stort set alt på markedet: møbler, værktøj, el-artikler, IT udstyr, billeder, alt i isenkram og legetøj og meget mere. HUSK at reservere dagen allerede nu.
Lions Vejle benytter en del at de indsamlede midler til at støtte forskellige nationale projekter. Eksempelvis Familiehuset i Aarhus.
I Lions Aars forsøger medlemmerne hvert eneste år gennem talrige frivillige arbejdstimer og aktiviteter at leve op til Lions ? motto, ”We Serve – Vi hjælper”. Det gælder også, når vi nu nærmer os julen, hvor medlemmerne i Lions Aars igen har drøftet julehjælp til familier, der har behov for hjælp og støtte op til jul. For mange mennesker er det en selvfølgelighed, at der kan købes store gaver ....
Der var mange positive tilkendegivelser fra mange af de næsten 350 unge 8. og 9. klasses skoleelever, da de i sidste uge forlod Musikhus ALFA efter en indholdsrig dag ved det RUS-arrangement
En tegning af Maya Bey, Dyssegårdsskolen, blev den lokale vinder af en plakatkonkurrence for fred. Lions Hellerup havde for første gang inviteret alle 7. klasseselever i Gentofte til at deltage.
Lions Club Bannerslund har haft besøg af Søren Hoff Brøndum som fortalte et projekt i Ecuador som han er en del af. Her ses Søren med sønnen William i Ecuador 2023.
Lions sælger også i år Juletræer fra Storegade 18, med første åbningsdag lørdag den 25. nov. Hele overskuddet går til Julemærkehjemmet i Hobro. Under "Læs mere" kan du se åbningstider
Slag af LED julestjerne. 1 for 100 kr. 2 for 150 kr.
Julelotteri og sennepssalg er nu igang
Julelotteri og sennepssalg er nu igang
Søndag d. 26. november kl. 16:00 i Dronninglund Slotskirke. Årets julekoncert i Dronninglund Slotskirke den 26. november kl. 16.00 afholdt af Lions Club Dronninglund. I år med Tamra Rosanes samt duo.

Kom til Beer Walk i Store Dyrehave LØRDAG DEN 1. JUNI 2024. Køb din billet her: https://hilleroedlions.nemtilmeld.dk/2/ Følg os på Facebook: https://www.facebook.com/lionsclubhillerod/

Lions Katastrofehjælp yder hjælp ved katastrofer rundt omkring i verden.
-Vi i lions vil gerne gøre en forskel for de mennesker, som har det svært i vores kommune, og vi håber, at gavekortet kan give dem lidt mere glæde i juletiden, siger Vibeke Melgaard Haldrup, som i år står i spidsen for lions-kvinderne.
Så er vi i fuld gang med årets store juletombola med 450 gevinster til en værdi af kr. 225.000,- Lodderne sælges i Bytorv Horsens frem til 9. december 2023
Så er Lions Holstebro Karoline igen klar til at sælge gløgg, cacao og æbleskiver ... og flotte dekorationer. Overskuddet går til værdigt trængende unge i lokalområdet Se mere under aktiviteter
Lions Club Aabybro afholder næste bestyrelsesmøde mandag den 11. december 2023. Ansøgninger til behandling på kommende ordinære klubmøde skal fremsendes til præsidenten inden dette møde.
Som noget nyt, vil Lions Jyllinge i 2024 indsamle til feriehjælp til unge .....
LIONS MADINDSAMLING TIL REDEN. foregår Lørdag d. 2/12 ved Meny, Jægersborg Alle 44. Kl. 10 - 14. De indsamlede varer leveres til glæde og gavn for være- og rådgivningsstedet Reden på Vesterbro. Vi står parat ved butikken med Redens ønskeseddel til inspiration for din donation.
I Sankt Jakobs Kirke, Østerbrogade 59 søndag d. 10 dec. 2023 kl. 16 med Mørkhøj Gospelkor
SMUK NYTÅRSKONCERT 2024 Den 21. januar 2024 med SMUK orkesteret og Birthe Kjær som solist i STÆREKASSEN (Kgl. Teater)
SMUK NYTÅRSKONCERT 2024 Vores traditionsrige Nytårskoncert med SMUK (Slesvigske Musikkorps) og vidunderlige Birthe Kjær finder sted d. 21. jan. 2024 i Stærekassen.. Et militært musikkorps der matcher de bedste Big Bands og med pragtfulde humoristisk indslag der gør denne aften til noget specielt.
Lions Østerbro afholder Julekoncert nr. 42 i Sankt Jakobs Kirken, Søndag d. 10. dec. 2023 kl. 16. Vi får besøg af Mørkhøj Gospelkor
Nu har du mulighed for at søge julehjælp hos Kolt Kirke. Takket være en donation fra Lions Club Kolt/Hasselager og REMA 1000 Stilling tilbyder Kolt Kirke julehjælp til økonomisk trængte familier i sognet.
Vil blive afholdt torsdag den 4. januar 2023.
Et af Lions Club Elbo formål er at skabe og opretholde en atmosfære af forståelse mellem verdens folk. Derfor er én af klubbens formål at bringe unge mennesker i alderen 17 - 21 år sammen på internationale ungdomslejre for at skabe forståelse for de forskellige kulturer
En tilbagevendende aktivitet i Lions Club Elbo er udnævnelse af årets borger. Mandag aften dannede Elbohallen rammen om klubbens kåring af en lokal ildsjæl. Klubben havde lokket Jan Schoubo til at fortælle om projektet Taulov Stationsbygning. Og efter et spændende og engageret indlæg var næste punkt på dagsordenen en overraskelse.
Kalenderen præsenteres og offentliggøres fredag den 17. november 2023
Hvert år afholder vi anderæs i Sønderåen sammen med Lionsklubberne Thyra og Munkebjerg. Overskuddet fordeles, ubeskåret, i forbindelse med det efterfølgende års anderæs.
LIONS HELLERUP PRISEN UDDELES IGEN. Ansøgningsfrist 30-11-23.
LIONS HELLERUP PRISEN BLIVER IGEN UDDELT Lions Hellerup vil igen i år gerne støtte de mange foreninger og institutioner, der findes i Gentofte Kommune både for børn, unge eller ældre. Gennem vores mangeartede aktiviteter samler Lions hvert år penge ind til velgørende og almennyttige formål. Lions Prisen har til formål at fremme lokale projekter af humanitær eller almennyttig karakter. I februar måned vil Lions Hellerup uddele op til kr. 50.000. Ansøgninger modtages inden d. 30-11-23
Billeder som Albert Bertelsen har doneret til Lions Vejle sælges. Samme Albert har lagt navn til Parkeringshuset Albert i Vejle.
Lørdag d. 2. dec. kl. 10-14 beder Lions Vissenbjerg om hjælp til "julekurve" ved Coop 365 butikkerne i Vissenbjerg og Aarup. Som de forrige år er formålet at hjælpe nogle af de hårdest trængte familier i Assens Kommune. Se mere om hvordan...
Lions Club Struer støtter Julehjælpen i Struer Provsti med kr. 25.000. Lions Club Struer har igen i år støttet Julehjælpen i Struer Provsti. Medlemmer fra Lions Club har været forbi Struer Kirke og har overdraget kr. 25.000 til Julehjælpen, ved sognepræst Lisbeth Kragh Isaksen. Det er nu op til Julehjælpen og få fordelt pengene bedst muligt. Lions Club håber, at bidraget hjælper svært stillede familier og er med til at give dem en god jul. Der er ingen tvivl om, at der er større og større brug for hjælp, mere end nogensinde før. Vi er derfor glade for at kunne hjælpe med bidrag fra Lions Club i Struer Pengene vi har givet, er fremkommet takket være alle dem, der har støttet Lions Club Struer, ved at købe kalendere, julelotteri, lodder i tombola og havegødning samt vore gode sponsorer der hjælper os med annoncer og præmier til vore aktiviteter, siger Jørgen Abildtrup fra Lions Club Struer. Stor tak til alle for støtten til Lions Club Struer.
Igen i år afholder Lions Club Fredericia årets juleleotteri med gevinster op til kr 1500, der er 2000 lodder til en pris a kr 25,00 pr stk. Hele overskuddet anvender Lions Club Fredericia til humanitært arbejde i Fredericia kommune
Lions Vejle deltager i et ungdomsudvekslings program hvor vi sender en ung person til udlandet og typisk modtager 1-2 unge personer fra andre lande. Opholdene fordeler sig på 1 uge hos en værtsfamilie og derefter 2 uger i en ungdoms-camp i landet.
Under stormfloden 20-21 oktober blev den lokale privatejede havn i Sandvig voldsomt beskadiget.
Rema 1000 i Assens har foranlediget stor donation.
Næste ordinære klubmøde afholdes den 14. december med efterfølgende juleafslutning på årets møderække. OBS! Vi er dog stadig i fuld gang ude i byerne gennem julen. 
Vi afholder forårs messe i Toftlund hallen i weekenden den. 7 og 8 Marts 2020
Kurt Kjærgård er ny Præsident for klubåret 2019-2020
sdf
sdfsdf
Lørdag den 26.11 starter salget af lodsedler i Lions julelotteri i Tønder kommune i udvalgte butikker og gadesalg. Salgsstederne er Super Spar og Fribikeshop i Agerskov, Superbrugsen i Toftlund, Daglig´Brugsen i Arrild. Salget slutter 31.12
Se nytårskoncert under aktiviteter. Billetter kan nu købes online ved at følge linket.