Hjem - Lions Danmark

Menu

LEO klubber

LEO er for unge mellem 16 og 35 år, der vil gøre en forskel

LEO: Leadership Experience Opportunity

Her lærer du nye mennesker at kende, får nye venner og du bliver en del af et verdensomspændende netværk - der er 170.000 LEOs i 145 lande. Med andre ord er der mulighed for udveksling, kontakter og venner fra hele verden. Vi krydser grænser og opdager nye horisonter. Med LEO lærer du at tage ansvar, at håndtere udfordringer og lærer for livet.

Hvordan det?

Vi hjælper, hvor der er behov. Dette kan blandt andet være ved uddeling af julegaver til børnehjemsbørn, ved at arrangere udflugter for særligt udsatte grupper eller afvikle sociale aktiviteter på plejehjem.

LEO giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på hjælpearbejdet. Klubberne har nemlig en meget stor selvbestemmelsesret inden for nogle overordnede rammer. Dette betyder, at hvis du brænder for en sag og har en idé til et humanitært projekt, så giver LEO muligheden for at realisere denne idé. Derudover vægtes det sociale aspekt også højt. Vi afholder forskellige sociale arrangementer og seminarer, der giver mulighed for samvær  og idéudveksling klubberne imellem.

Er du blevet nysgerrig?

Yderligere information om os og vores arbejde kan findes på http://leoclubs.dk eller på Facebook på https://www.facebook.com/LEOClubsDenmark Hvis du har spørgsmål, kan du tage kontakt til vores Leo formand på naluf.leo@gmail.com

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

      Følg Lions