Hjem - Lions Danmark

Menu

Lions Landsindsamling Syrien og Tyrkiet

Lions Danmarks landsindsamling til jordskælvs ramte i Syrien og Tyrkiet.

Lions Danmark indsamler på vegne af danske lionsklubber penge til køb af nødforsyning af mad, telte og medicin samt til at bygge container landsbyer. Uden administrative omkostninger - din støtte går fuldt ud til formålet via vores internationale lions organisation til lokale lionsklubber, der netop nu frivilligt arbejder i døgndrift for at hjælpe ofrene.

Din direkte vej til hjælp til ofrene er: 
MobilePay 804870 (valgfrit beløb) eller SMS LIONS til 1220 (100 kr).


Hvis du vil have fradrag for donation over kr. 200 i din indkomst, så indsend dit navn/firmanavn/CPR/CVR nr. til lions@lions.dk så indberetter vi beløbet til Skattestyrelsen.
 

De skal hjælpes – og det haster!

Katastrofen i Syrien og Tyrkiet er næsten uden for vores fatteevne. Over 45.000 er døde. I Lions har vi været i gang med at hjælpe fra samme dag, som jordskælvet indtraf. Katastrofehjælpen har givet 200.000 kr. og Lions Clubs International Foundation, vores internationale hjælpeorganisation, har ydet 1.500.000 kr. Begge beløb går til her-og-nu hjælp.

I Lions arbejder vi ud fra princippet: Direkte hjælp uden administrationsomkostninger. Det betyder at midlerne doneres til lokale lionsklubber, der netop nu arbejder i døgndrift for at hjælpe ofrene.

Eksempelvis har vi i Tyrkiet været så ’heldige’, at formanden for Lions hjælpekomité er ekspert i jordskælv og besidder de nødvendige kompetencer til at vurdere, hvor hjælpen giver bedst nytte: Nødforsyning af mad, indkøb af telte, medicin eller at bygge container landsbyer. Mange kender de blå lionstelte, som allerede er sendt afsted med flere fly. Landsbyer med containere skyder også op.

Hjælp os at hjælpe.

Gå ind på Lions Danmarks facebookside her og del budskabet til dine kolleger, venner og familie.

Følg Lions