Hjem - Lions Danmark

Menu

Nyhed

26/02-2023

Lions Landsindsamling Syrien og Tyrkiet


De skal hjælpes – og det haster!

Katastrofen i Syrien og Tyrkiet er næsten uden for vores fatteevne. Over 45.000 er døde. I Lions har vi været i gang med at hjælpe fra samme dag, som jordskælvet indtraf. Katastrofehjælpen har givet 200.000 kr. og Lions Clubs International Foundation, vores internationale hjælpeorganisation, har ydet 1.500.000 kr. Begge beløb går til her-og-nu hjælp.

I Lions arbejder vi ud fra princippet: Direkte hjælp uden administrationsomkostninger. Det betyder at midlerne doneres til lokale lionsklubber, der netop nu arbejder i døgndrift for at hjælpe ofrene.


Eksempelvis har vi i Tyrkiet været så ’heldige’, at formanden for Lions hjælpekomité er ekspert i jordskælv og besidder de nødvendige kompetencer til at vurdere, hvor hjælpen giver bedst nytte: Nødforsyning af mad, indkøb af telte, medicin eller at bygge container landsbyer. Mange kender de blå lionstelte, som allerede er sendt afsted med flere fly. Landsbyer med containere skyder også op.

Hjælp os at hjælpe.

Gå ind på Lions Danmarks facebookside her og del budskabet til dine kolleger, venner og familie.

Din direkte vej til hjælp til ofrene er:
MobilePay 804870 (valgfrit beløb) eller SMS LIONS 1220 (100 kr).

Hvis du vil have fradrag for donation over kr. 200 i din indkomst, så indsend dit navn/firmanavn/CPR/CVR nr. til lions@lions.dk så indberetter vi beløbet til Skattestyrelsen

Følg Lions