24/01-2024

Familiehus til cancer ramte

Udvidelse af familiehus

I Ribeirão Preto, Brasilien, besluttede Lions at hjælpe med at udvide Children with Cancer Support Group (GACC), så de kunne hjælpe endnu flere børn. GACC er en nonprofitorganisation, der tilbyder et hostel til børn, der modtager kræftbehandling på Hospital Crianca.

Familiehuset kunne rumme op til 15 børn ad gangen og betjener i gennemsnit 250 børn om året. Lions i Distrikt LC6 bruger et tilskud til børnekræft på 80.602 USD fra Lions Clubs International Foundation (LCIF) til udvidelsen. Inden projektet startede kunne kun et medlem af familien være sammen med deres kræftramte barn.

Lions ønskede nu, at barnet kunne få mere støtte fra yderligere medlemmer af deres familie, mens de alle kæmper gennem den svære tid. Især i de tilfælde, hvor dette kunne være barnets sidste dage.

Det nye rum vil øge antallet af patienter, der hjælpes til yderligere 27 børn med kræft og 27 ledsagere om året.

Pædagoger aktiverer børnene under opholdet