01/02-2024

Vinder af fredsplakat konkurrencen 2023-24

Den nationale vinder Mathilde Vinter blev fejret 22. januar på skolen med deltagelse af børn, forældre, bedsteforældre, skoleleder og borgmesteren. Lions Virum var mødt talstærkt op og havde arrangeret kager og drikkevarer til stor glæde for de fremmødte.

Mange af klasens øvrige fredsplakater prydede væggene, som minde om en tæt konkurrence. Som en del af forberedelserne til konkurrencen havde børnene drøftet årets tema 'At Turde Drømme' og dette tema fremgik tydeligt i plakaterne i lokalet. Billedkunst læreren har valgt, at Fredsplakaterne indgår i børnenes portfolio af billeder, som bliver bedømt næste år og danner grundlag for karakteren i billedkunst.

Næste års fredsplakat tema er nu annonceret ”Peace Without Limits” og der arbejdes på en passende dansk oversættelse af temaet.

For at fred kan være mere end en mulighed, er vi nødt til at gøre det til en prioritet. I år vil vi bede børnene om at skabe en plakat, som taler ind i verdens uendelige potentiale for omsorg, omtanke og venlighed.