22/04-2024

50 medicinske rygsaekke til Ukraine

Giver medicinske rygsække til førstehjælp i Ukraine

Danske Lions klubber donerer 100.000 kr. til projekt #RYGSÆK

I Ukraine er der et kæmpebehov for udstyr til førstehjælp. Derfor har danske lionsklubber doneret 50 rygsække, der er udstyret med nødvendigt medicinsk udstyr, som kan hjælpe ukrainske unge mænd og kvinder med at yde rettidig hjælp til dem, der har brug for det.

Det er ’Bevar Ukraine’ foreningen, der får 100.000 kr. til deres projekt #Rygsæk

’Vi er dybt taknemmelige for, at danske Lions klubber med deres ’Ukrainekonto’ yder vedholdende Ukrainestøtte. Med denne donation til vores projekt #RYGSÆK, kan vi samle 50 førstehjælpsrygsække, der kommer til at redde menneskeliv’ udtaler Viktor Mudryy fra ’Bevar Ukraine’.
Hver dag udviser ukrainere ekstraordinær mod og selvopofrelse ved utrætteligt at arbejde for at redde liv, ofte mens de sætter deres egen sikkerhed på spil.

’Danmark støtter løbende Ukraine! At støtte Ukraine betyder at støtte hele Europa’, fortsætter Viktor Mudryy. ’Dette partnerskab demonstrerer solidaritet og en gensidige forbindelse mellem de europæiske nationer. Sådanne vigtige bidrag fra danske donorer spiller en afgørende rolle i Ukraines bestræbelser på at opnå frihed og bygge en fremtid for landet’.

Viktor Mudryy slutter: ’Vi i ’Bevar Ukraine’ er dybt taknemmelige for danske lionsklubber og deres støtte. Donationer fra vores danske partnere er uvurderlige, især i disse vanskelige tider. Det øger moralen blandt ukrainerne og styrker vores fælles indsats i kampen for en strålende fremtid for Ukraine’.

Danske Lions klubber har indtil nu indsamlet over 2,1 mio. kroner. Seneste donationer på kr 100.000 er gået til indkøb af små ovne til brug i den kolde vinter i Ukraine samt 50.000 kr. til et børnehus i Zotomir

Yderligere information:

Jørn Due, formand for danske lionsklubbers ’Ukrainekonto’
Jorn.due@gmail.com  eller mobil 2320 5381

Viktor Mudryy
viktor.mudryy@bevarukraine.dk, mobil 42769697

Viktor Mudryy, næstformand i Bevar Ukraine, Lasse Christensen fra Lions Langebæk og Jørn Due, Ukrainekontoen i midten

#BevarUkraine #LionClubDenmark