04/12-2016

Færøerne fester med faklen.

Lørdag d. 19. november kom faklen til Thorshavn.

Modtager af madgaven

Distriktsguvernør Jørgen Due tændte faklen og overrakte den straks til zoneformand Harley Joensen, Lions Eysturoy. Efter en kort takketale gav Harley faklen videre til præsident Gunnar Streymou for Lions Thorshavn, der netop fejrer 50 års jubilæum samt indvielse af deres nye klublokaler.

Derefter blev der uddelt i alt 13 donationer for i alt kr. 305.000,-  under festlighederne. Da dette var færdigt, fik de opmødte mulighed at se de nye klublokaler, som endnu ikke er helt færdige.

Senere på dagen blev faklen opstillet i festlokalerne hos  Dansifrøi,  hvor 50 år  jubilæet blev fejret. Deltagerne var fra alle klubberne på Færøerne, i alt165 gæster, hvor 10 var fra Lions Danmark.

En helt igennem flot jubilæumsdag med mange indslag. Faklen skal nu på rundtur til de færøerske klubber indtil 2. februar, hvor den sejles til Hirtshals.