10/12-2016

Madindsamling en succes

Lørdag d. 3. december opfordrede 19 Lions klubber kunderne til at lægge en ekstra madvare i indkøbskurven til fordel for en lokal institution. Resultat blev mange store topfyldte vogne til en skønnet værdi på omkring 160.000 kr. og tre vindere:  Institution får en dejlig madgave, supermarked får ekstra omsætning, og kunderne oplever glæden ved konkret at se, hvad de giver.

Madindsamling

Lions selv blev også glædeligt overrasket. Mange kunder gav helt uopfordret rosende ord for initiativet, og Lions havde ikke i deres vildeste fantasi troet, at de kunne få så mange store vogne topfyldt.

"Alle Lions klubber, der deltog, er helt høje. Det var utrolig så gavmilde kunderne var, og de roste initiativet. Enkelte kom faktisk med en hel fyldt indkøbspose, og mange forældre lod børnene aflevere varen. På en sådan dag er man lidt stolt over at være Lions,” siger Karl Jacobsen, GR´s ansvarlig for Lions Danmarks madindsamling.

Det bedste er, at gaven gør gavn. De mange vogne blev overgivet til institutioner, der var helt overvældet over de store gaver. Med de mange varer kan budgettet strækkes lidt længere til gavn for de mange brugere.

Madindsamling