Hjem - Lions Danmark

Menu

Penge til Hjerterum

Lions klubber støtter børne- og ungehospice STRANDBAKKEHUSET, Rønde med 416.000 kr. efter en landsindsamling. Det er Lions Theodora i Silkeborg, der har stået for den praktiske indsamling. 

Pengene skal gå til indretning af 'Hjerterummet', der ligger centralt i bygningen. I det nye Hjerterum kan familier mødes til noget fælles eller trække sig tilbage til noget mere privat. 

Formålet med at etablere et børne- og ungehospice i Vestdanmark er at udligne den geografiske ulighed, der lige nu er, med blot fire pladser i Østdanmark, der medfører urimelig lang transport og afstand til hjemmet for familier uden for Sjælland.

Finansieringen af bygningerne er skets via egenkapital, donationer, fonde, staten og lån, men ligesom ved Lukashuset mangler STRANDBAKKEHUSET finansiering af
inventar, møbler, behandlingsudstyr, legetøj etc.

Lions Theodora ved præsident Karen Meno og Joan Thyde, der har taget initiativ til indsamlingen overrakte hospiceleder Dorit Simonsen checken d. 27. november.

Iøvrigt kan de første familier tage bygningen i brug allerede 7. december, selvom huset ikke er helt færdigt indrettet. 

Ved overrækkelsen til hospiceleder Dorit Simonsen (t.v.) af præsident Karen Meno og initiativtager til landsindsamlingen Joan Thyde, begge Lions Theodora Silkeborg.
 

Følg Lions