Sommerlejr for fysisk handicappede

Sommerlejr i Roskilde for unge med fysisk handicap 2024

Lions gennemfører årligt sin traditionsrige sommerlejr for unge med fysisk handicap (18-35 år)
I 2024 er det lejr nr. 44, som finder sted 17-25 juli på Landbrugsskolen Sjælland v. Roskilde.

Handicaplejren i 2017

Aftenhygge ved bålet

På lejren er der plads til omkring 20 deltagere med handicap plus hjælpere. Den enkelte sørger selv for at skaffe sin hjælper. Hertil kommer en ledergruppe på tre unge, der driver lejren sammen med repræsentanter for arrangørklubberne, der er Lions Absalon Roskilde, Ramsø og Lejre.

Der  kommer deltagere fra alle egne af landet.

I løbet af ugen veksler programmet mellem aktiviteter i lejren og udflugter. På lejren i 2023 var programmet i hovedpunkter følgende:

219/7 onsdag
- Ankomst til lejren, åbning af lejren
- Lejrbål
20/7 torsdag
- Grøn Koncert Amager
21/7 fredag
- En dag i lejren
- Komikerne/musikerne Clara Schøn og Elias Ben Afia
22/7 lørdag
- Rundvisning Herslev Bryghus
- Option 1: En glad aften i byen, option 2: hygge på skolen
23/7 søndag
- Tur til Stevns Klint Experience (stevnsklint.dk)
- Hygge på skolen
24/7 mandag
- Aktiviteter i lejren, mulighed for besøg i lokalområdet
- Besøg af Thomas Ølgaard, Lions distriktsguvernør i 106a
25/7 tirsdag
- Strandtur
- Koncert med Poul Krebs + band, Byparken Roskilde
26/7 onsdag
- Festforberedelser
- Festaften med gæster fra Lions. Festmiddag. Dans til livemusik v. pianist Morten Fischer
27/7 torsdag
Afrejse efter morgenmaden

Kontakt din lokale Lions Klub, hvis lejren er noget for dig. Se her hvilke klubber, der er i nærheden af dig:  www.lions.dk/find_din_lokale_klub (kopier og indsæt i din browser, hvis link ikke er aktivt)

Mange klubber betaler ophold for en deltager og evt. hjælper. Ring på 23728175 eller send en mail til handicaplejr@lions.dk hvis du vil vide mere om lejren.