Sommerlejr for fysisk handicappede

Sommerlejr i Roskilde for unge med fysisk handicap

Lions gennemfører årligt sin traditionsrige sommerlejr for unge med fysisk handicap (18-35 år)
I 2022 er det lejr nr. 42, som finder sted 20-28 juli på Landbrugsskolen Sjælland v. Roskilde. Der er fine rammer på skolen.

Handicaplejren i 2017

2021 holdet

På lejren er der plads til omkring 30 deltagere, handicappede og hjælpere. Den enkelte sørger selv for at skaffe sin hjælper. Hertil kommer en ledergruppe på tre unge, der driver lejren sammen med repræsentanter for Lions Absalon Roskilde, Ramsø og Lejre, der er arrangør af lejren.

Der  kommer deltagere fra alle egne af landet.

I løbet af ugen veksler programmet mellem aktiviteter i lejren og udflugter. På lejren i 2021 var der eksempelvis besøg i Skovtårnet v. Haslev, en heldagsudflugt til København med besøg i Den blå Planet og besøg i lejren af professionelle komikere og musikere. Før coronaen lagde begrænsninger på aktivitetsmulighederne, har der typisk også været en tur til en musikfestival. Sommerlejren afsluttes med en festaften med god mad, musik og anden underholdning.

Kontakt din lokale Lions Klub, hvis lejren er noget for dig. Mange klubber betaler ophold for en deltager og evt. hjælper. Ring på 23728175 eller send en mail til handicaplejr@lions.dk hvis du vil vide mere om lejren.