YCE-lejr i Galten

35 unge fra 16 europæiske lande på YCE-lejr  i Galten.

Ungdomslejren på Klank Efterskole i Galten er arrangeret af Lions Kolt-Hasselager.

I 60 år har lionsklubber internationalt arbejdet med at afvikle omkring 70 ungdomslejre (YCE - Lions Youth Camps and Exchange) rundt om i verden. Formålet er at skabe og opretholde en atmosfære af forståelse for andre folkeslag og respekt for hinandens forskelligheder, religion og kultur.

Normalt sender danske lionsklubber omkring 100 unge mellem 17-22 år til lejre i forskellige lande, og Danmark modtager et tilsvarende antal unge fra andre lande. Typisk er deltageren en uge i YCE-lejren og en uge privat hos dansk værtsfamilie.

Corona, krig mv gør, at i år er antallet lavere, og lejre uden for Europa er ikke med i årets udveksling.