Hjem - Lions Danmark

Menu

For unge

UngdomsudvekslingBørn og unge med lions

Det kan være lokale spejdere, fodboldklubben, børnehaven eller en skole. Det kan også være forældreløse eller syge børn i Østeuropa, blinde børn og unge i Sydamerika eller et skoleprojekt på Sri Lanka eller i Thailand.

Det kan også være gadebørn i Brasilien - eller børn på flugt sammen med deres forældre efter en katastrofe ét eller andet sted i verden.
 

LEO er Lions klubber for unge

Er du mellem 16 og 30 år? Tør du sprænge grænser?
Har du lyst til at gøre en forskel for mennesker, der ikke har det så nemt som dig selv? Så bliv LEO!
Klik på linket "Leo klubber" til venstre og læs mere!.
 

Unge møder hinanden i sommerlejre

En af de klassiske og verdensomspændende aktiviteter for Lions er Youth Camps & Exchange, der bringer unge fra mange nationer til Danmark - og danske unge ud for at se og lære at forstå andre dele af verden.
 

Ungt orkester

På nordisk plan samarbejdes med blandt andet Foreningen Norden og Nordisk Råd om en ekstra mulighed for 100 unge musikere. Tilsammen udgør de Orkester Norden. En del af dem kommer fra Danmark.
 

Lions Quest

Flere tusinde danske lærere er nu uddannet til at undervise med Lions Quest "Holdning og Handling"-programmet.I flere nordiske lande er Lions Quest en del af den officielle undervisningsplan. Kom på sporet af mulighederne i Lions Quest.
 

Lions mod misbrug

Narkotika, Ecstasy, alkohol. I samarbejde med blandt andet SSP-grupper, skoler og ungdomsorganisationer forsøger lions klubber at bearbejde en trist udvikling Følg Lions