Hjem - Lions Danmark

Menu

Lions Quest

Lions Quest Danmark, Holdning & Handling

Om mobning, alkohol, stoffer, sociale kompetencer mv. Lions Quest Danmark tilbyder et undervisningsmateriale til brug på alle klassetrin fra børnehaveklasse til 9. klasse.

Materialet og undervisningsprogrammerne hedder "Holdning & Handling", ord der på fin vis dækker indholdet af kurserne og lærervejledningerne.

Børn og unges udvikling af sociale kompetencer og etiske værdier hviler efterhånden mere og mere på skolerne. Igennem "Holdning & Handling" får den enkelte elev mulighed for i samvær med andre at udvikle holdninger og værdier, som kan omsættes til ansvarlige, hensynsfulde og konstruktive handlinger.

I Danmark har ca. 5.000 kursister på mere end 200 kurser lært at bruge undervisningsmaterialet med stort udbytte. Det har fortrinsvis været skoleledere, lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere i offentlige og private skoler samt en del SSP-medarbejdere.

Danske Lions klubber startede Lions Quest Danmark i 1988. Materialet bruges i dag i 43 lande og er f.eks. meget udbredt i Norge og Sverige. Udvikling, distribution og kurser administreres af Lions Quest Danmark, der er en selvejende organisation.

>> Læs mere om Holdning & Handling   

Holdning  & Handling          
                                                                       Materialet anvendes fx i hele Norden


       

    

Følg Lions